עזרה דחופה לגבי ילדה בת 3 בבקשה...!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה לגבי ילדה בת 3 בבקשה...!
    אמא מודאגת
    28/11/2009

יש לי ילדה בת 3 ו 3 חודשים , ילדה חכמה נבונה מקסימה,
    היינו אצל חמותי וחצי והיא סיפרה לדודה שלה שסבא שלה הוריד לה את המכנסיים ונגע לה בטוסיק,
    ושהוא נוגע לה במותניים ואני חוששת מזה שזה נכון שאלתי אותה כל מיני שאלות והיא סיפרה לי רק שהוא נגע לה במותניים רציתי לדעת איך אני יכולה להוציא ממנה יותר ומה אני עושה אם זה נכון האם אני צריכה לקחת אותה לפסיכולוגית שתבדוק את זה לשתף את הגננות לראות אם היא מספרת להם משהו ...היא ילדה שהיא יודעת מה היא אומרת ובדרך כלל היא לא ממציאה ואני המומה מזה ואני בחרדות ....בבקשה עזרה דחופה אם אפשר גם תשובה תודה ושבוע טוב ....!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה

סמדר ריינר
    29/11/2009

שלום אמא מודאגת,
    לצערי את אכן מודאגת בצדק. טוב שאת מקשיבה לבת שלך ומאמינה לה. קודם כל כמובן למנוע מפגשים לבד בינה לבין הסבא.
    שנית את זקוקה לייעוץ עבורך, רצוי כמובן יחד עם האבא של הילדה (שהסבא הוא אבא שלו?) כדי שאתם תוכלו להרגע (במידה מסויימת, עד כמה שאפשר) מהחרדה ולחשוב ביחד עם מישהו מקצועי איך מתמודדים צעד אחרי צעד עם כל ההשלכות של העניין הזה, עבור הילדה ועבורכם.רק אז להחליט על כל מיני צעדים, כמו את מי לשתף ואת מי לא, איך לשאול את הילדה וכו'.
    עקרונית, יש מקום גם להגיש תלונה במשטרה. שם יש אנשי מקצוע שאמונים על חקירות ילדים באמצעים שמתאימים לדיבוב ילדים. אני מניחה שזה בטח התלבטות קשה עבורכם כיוון שמדובר במשפחה.
    לכן אני ממליצה שתתחילו מהרחקת הילדה מהסבא ופניה לייעוץ מקצועי עבורכם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ....

אמא מודאגת
    29/11/2009

תודה רבה על התשובה המהירה עזרת לי מאוד ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו