שאלה דחופה מאודדדדדד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה מאודדדדדד
    סופי
    29/11/2009

שלום! הבת שלי בת 6+. יש לי 3 בנים קודמים לה .ועוד בן אחריה .נכון היא נסיכה בת יחידה מיוחדת במינה ,מדובר בילדה טובה ממושמעת וחכמה ,הבעיה איתה החלה כשעלתה לכיתה א בכיתה אמרו לה שמנה ,למרות שלא ממש היתה שמנה, היא מיתנזרת מאוכל את האוכל שאני שולחת לבית הספר היא מחזירה כמו שהוא אפילו לא פותחת .במהלך היום היא ממש לא אוכלת וכל דבר בוררת ומבררת האים זה משמין, שמתי לב לכתמים שיצאו לה בלחיים ,היא מלוננת הרבה על כאבי בטן וראש,והיום מה שהדאיג אותי ממש היא ישבה על כיסא מול השולחן ופשוט צנחה על השולחן וכתוצאה מכך פצעה את הגבה ..היא לא נוגעת בחטיפים ולא בשוקולדים, מה שהיתה מאוד אוהבת היא פשוט מרעיבה את עצמה , במיסתכם היא אוכלת קרונפלקס עים חלב למשך כל היום או מחליפה את זה בפריכית עים מימרח אני מודאגת מהמודעות העצמית הגבוהה מאוד ולא יודעת איך מיתמודדים , מה אני אמורה לעשות לפתוח את הפה בכוח ולדחוף אוכל.חשוב לציין שבבית אנחנו לא מנהלים ארוחות סדירות ויש בבית כאלה עים עודף שומן מעולם לא הכרזנו בפניה שהיא צריכה דיאטה ,אני משוכנעת שזה בבית הספר מה עושים ? לאן פונים? את מי כן מערבים? אני מרגישה שזה הולך ומחמיר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה מאודדדדדד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה

סמדר ריינר
    29/11/2009

שלום סופי,
    מדובר בילדה קטנה ואת מתארת מצב מדאיג. כדאי לא לחכות ולפנות לטיפול באיזור מגוריכם.אם אתם מאזור המרכז, יש לכם אפשרות לבדוק עם ד"ר שירי שדה שרביט, אחת ממנהלות הפורום, היא מטפלת בהפרעות אכילה, אם היא יכולה לקבל אותכם לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו