ילדה בת 8 אמורה לראות איבר מין גברי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 8 אמורה לראות איבר מין גברי
    שני
    29/11/2009

האם ילדה בת 8 אמורה לראות איבר מין גברי או שבגיל הזה כבר יש להתכסות לידה ? אח שלי שהוא בוגר בן 40 התקלח ביחד עם בנו במקלחת בשבת (משמורת על הילד כל שבת שניה) והאחיינית שהיא בת אחותי נכנסה באין מפריע למקלחת אך לא התקלחה איתם רק עמדה לידם והסתכלה ואילו אחי לא אמר לה כלום: לא אמר לה תצאי, לא הסתובב על מנת שלא תראה לו, המשיך כאילו כלום.
    אני מאוד כועסת עליו. בתחושת בטן שלי: זה לא תקין ולא הולם. מה דעתך המקצועית? האם אני היסטרית מידי?
    כששאלתי את הילדה למה היא נכנסה, היא לא הבינה מה הבעיה - ואני לא מאשימה אותה אני מאשימה את אחי האידיוט שהוא הבוגר והוא לא אמר לה תצאי וחכי לנו עד שנגמור להתקלח.זה אפילו לא הפריע לו שהיא רואה לו את הזין - סליחה על הביטוי, אותי זה החליא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 8

סמדר ריינר
    29/11/2009

שלום שני,
    תראי, את צודקת שזה לא מצב רצוי, אבל לא נראה לי שהכעס כאן עוזר. יש אנשים שדוגלים בעירום טבעי בבית שלהם ולא מבינים על מה המהומה. את צריכה להסביר, רצוי בלי כעס, גם לאחיך וגם לבת שלך, שאף אחד לא נכנס למקלחת כשהשני מתקלח בה ולא מסתובב עירום ליד אחרים. מה שאחיך עושה בבית שלו זה עניינו, אבל כשהבת שלך אצלו זה מה שאת מבקשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו