מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה בת 8 אמורה לראות איבר מין גברישני29/11/2009
האם ילדה בת 8 אמורה לראות איבר מין גברי או שבגיל הזה כבר יש להתכסות לידה ? אח שלי שהוא בוגר בן 40 התקלח ביחד עם בנו במקלחת בשבת (משמורת על הילד כל שבת שניה) והאחיינית שהיא בת אחותי נכנסה באין מפריע למקלחת אך לא התקלחה איתם רק עמדה לידם והסתכלה ואילו אחי לא אמר לה כלום: לא אמר לה תצאי, לא הסתובב על מנת שלא תראה לו, המשיך כאילו כלום.
אני מאוד כועסת עליו. בתחושת בטן שלי: זה לא תקין ולא הולם. מה דעתך המקצועית? האם אני היסטרית מידי?
כששאלתי את הילדה למה היא נכנסה, היא לא הבינה מה הבעיה - ואני לא מאשימה אותה אני מאשימה את אחי האידיוט שהוא הבוגר והוא לא אמר לה תצאי וחכי לנו עד שנגמור להתקלח.זה אפילו לא הפריע לו שהיא רואה לו את הזין - סליחה על הביטוי, אותי זה החליא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 8
סמדר ריינר29/11/2009שלום שני,
תראי, את צודקת שזה לא מצב רצוי, אבל לא נראה לי שהכעס כאן עוזר. יש אנשים שדוגלים בעירום טבעי בבית שלהם ולא מבינים על מה המהומה. את צריכה להסביר, רצוי בלי כעס, גם לאחיך וגם לבת שלך, שאף אחד לא נכנס למקלחת כשהשני מתקלח בה ולא מסתובב עירום ליד אחרים. מה שאחיך עושה בבית שלו זה עניינו, אבל כשהבת שלך אצלו זה מה שאת מבקשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)