התנהגות בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות בגן
    נעמה
    29/11/2009

בני בן שנתיים וחצי, ילד נורמטיבי מאושר ושמח, מתקשר עם סובביו טמאד נבון. הגננת מתארת בפנינו מציאות שאנחנו לא נתקלים בה לחלוטין בשעות שהוא בבית:
    הגננת טוענת שהוא מטיח את עצמו ללא סיבה ברצפה או בעץ (ללא גירוי של כעס למשל, הדבר קורה אחת לכמה ימים פעם אחת- מטיח עצמו, וחוזר לשגרה) כמו כן היא אומרת שהוא אהוד על ילדי הגן אך למעט ילד אחד או שניים עמם הוא משחק ממש, עם הרוב הוא משחק "ליד" כלומר יושב ומשתתף ללא אינטארקציה עם הילדים במשחק. לאענתה מדובר באיזו שהיא מצוקה נפשית אבל על פניו אין לכך שום סיבה- הכל בבית ובסביבת הילד תקין ורגיל. בפעילויות אחה"צ הכולות משחק עם ילדים אחרים הוא פעיל, משתתף ונהנה.
    האם עלי להיות מודאגת? מה זה משדר ולמה דווקא בגן? מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות בגן

סמדר ריינר
    29/11/2009

שלום נעמה,
    אני עדיין לא בטוחה שאת צריכה להיות מודאגת. לפחות לא מכך שיש לילד איזו בעיה חמורה. אם זו התנהגות שקורית רק בגן יכול להיות שהיא מעידה על כך שקצת קשה לו בגן לפעמים. הוא בסך הכל ילד מאוד קטן, ואולי הוא מרגיש קצת שהוא הולך לאיבוד לפעמים בין כל הילדים, הרעש והאירועים שקורים בגן. יכול להיות שלפעמים הוא צריך התייחסות יותר אישית, מגע וחום ממה שגן בגודל שהוא נמצא בו יכול לתת. הייתי מבקשת מהגננת אם אפשר יותר התייחסות אישית אליו. גם העובדה שהוא משחק ממש רק עם שני ילדים לא נראית לי מדאיגה לגבי ילד בגילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו