רוצה עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רוצה עזרה
    אורלי
    29/11/2009

חברה שלי אמרתי לה שלא תעשה לי זובו כי לא רציתי ובסוף עשו לי החברות כמה מהם והיה הרבה בלאגן ברחוב וכולם שרו לי היום יום הולדת ונעלבתי כי לא רציתי שיעשו לי וילדים ואנשים זרים לעגו לי בחוץ
    עם כל האלה בסוף המורה תפסה אותם (לא הלשנתי) והם הושעו ליום 1 עכשיו כולם כועסים עליי אבל לא עשיתי כלום ולא מדברים איתי חוץ מכמה חברות הסברתי לאמי שזה מעשה לא צודק
    נשארתי כמה ימים בבית והמחשבה לא יוצאת לי מהראש מחר לבוא או לא לבוא המחשבה אוכלת אותי מבפנים.................................

זובו = ביום הולדתך זורקים ביצים קמח מים קטשופ טחינה וכוו'

ומי שחושב שזה כיף זה ממש לא. ועוד בגשם. והייתי צריכה ללכת הבייתה בגשם עם כל הדברים האלה על הראש והבגדים החדשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה

סמדר ריינר
    29/11/2009

שלום אורלי,

עברה עלייך חוויה מאוד לא נעימה. זה גם לא נעים שכועסים עלייך לא באשמתך. יחד עם זה חשוב שתעמדי על שלך ולא תסכימי לדברים כאלה, גם ייכעסו עלייך, זה לא נורא. כל עוד תעמדי שלך, בסופו ש דבר יכבדו אותך. אם נשארת כמה ימים בבית, הגיע הזמן שתחזרי לבית הספר. את לא עשית שום דבר רע. אם את מרגישה שאת לא מסוגלת, את צריכה לבקש עזרה בעניין מהורייך, ככל שאת נשארת יותר בבית יהיה לך יותר קשה אחר כך לחזור, ואת גם מפסידה חומר לימודי וגם הולכת ומאבדת את הביטחון. אם את לא יכולה להעזר בהורייך מסיבה כלשהי, צרי קשר עם מחנכת /יועצת או פסיכולוגית בית הספר ובקשי עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו