טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי. הבן שלי הולך פעמיים בשבוע עם אבא שלו וכשהוא חוזר אני נוהגת לשאול אותו איך היה וכו' בזמן האחרון אני נענית בתשובה: אני לא רוצה לספר לך שמאוד הפתיע אותי האם יכול להיות שזה בא מהבן שלי או שהכניסו לו דברים לפה? האם זה בסדר שאביו נניח אומר לו דברים כאלה והאם זה לא יכול להשפיע גם על נושאים אחרים שהוא לא יספר לי אותם.
המוטרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אני, כמובן שיכול להיות שזה משהו שהאבא אמר לו. ויכול להיות שלא. הנושא של מעבר בין בתי ההורים במצב גירושין הוא נושא כאוב. יש מצבים בהם כל הורה מרגיש שהוא רוצה לדעת מה קורה בבית השני, והילדים יכולים להרגיש שהם עוברים חקירה וזה לא נעים להם. תניחי לו לספר מרצונו בקצב שלו. אני לא חושבת שאמורה להיות לכך השפעה על דברים אחרים שהוא לא יספר לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד