ילד אינטליגנט בן שנתיים וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד אינטליגנט בן שנתיים וחצי
    אני
    30/11/2009

היי.
    הבן שלי הולך פעמיים בשבוע עם אבא שלו וכשהוא חוזר אני נוהגת לשאול אותו איך היה וכו'
    בזמן האחרון אני נענית בתשובה: אני לא רוצה לספר לך שמאוד הפתיע אותי
    האם יכול להיות שזה בא מהבן שלי או שהכניסו לו דברים לפה?
    האם זה בסדר שאביו נניח אומר לו דברים כאלה והאם זה לא יכול להשפיע גם על נושאים אחרים שהוא לא יספר לי אותם.

המוטרדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד אינטילגנטי בן שנתיים וחצי.

סמדר ריינר
    30/11/2009

שלום אני,
    כמובן שיכול להיות שזה משהו שהאבא אמר לו. ויכול להיות שלא. הנושא של מעבר בין בתי ההורים במצב גירושין הוא נושא כאוב. יש מצבים בהם כל הורה מרגיש שהוא רוצה לדעת מה קורה בבית השני, והילדים יכולים להרגיש שהם עוברים חקירה וזה לא נעים להם. תניחי לו לספר מרצונו בקצב שלו. אני לא חושבת שאמורה להיות לכך השפעה על דברים אחרים שהוא לא יספר לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה . דרך אגב קראתי כאן קצת

אני
    01/12/2009

ואני מאוד אוהבת את הגישה שלך.

יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך:-) שמחתי לעזור.

סמדר ריינר
    01/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו