אוננות של ילדה בת 7.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוננות של ילדה בת 7.5
    דרומית
    30/11/2009

בתי בת 7.5, כיתה ב'. עם קשב וריכוז+היפר.
    זה זמן מה שאני שמה לב שהיא מאוננת לפני השינה, היא טוענת שזה עוזר לה להירדם (בעקבות הקונצרטה שהיא נוטלת יש לה מעט קשיי הירדמות).
    לאחרונה גיליתי שהיא מאוננת גם בכיתה.
    הסברתי לה כמובן שאין בזה פסול אבל צריך לעשות את זה כשלא נמצאים עם אנשים אחרים.
    לאחרונה יש לה גם התפרצויות כעס, בשלב הריבאונד מהכדור.
    אני לא יודעת אם יש קשר בין התופעות.

בעוד כחודשיים קבעתי ביקורת אצל הנוירולוג, אבל הייתי שמחה לקבל מעט עזרה בנושא, איך לנהוג ומה לעשת במקרה הזה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות של ילדה בת 7.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות

סמדר ריינר
    30/11/2009

שלום דרומית,
    נראה שעניין האוננות קשור יותר לקשיים ריגשיים ולא להפרעת קשב וריכוז. יכול להיות שהקושי הריגשי קשור בעקיפין למחירים שהיא משלמת על בעיית הקשה והריכוז אבל לא נראה לי שהאוננות נובעת ממנה ישירות. כפי שהיא אמרה לך היא משתמשת בזה כדי להירגע ואולי כדאי ללמד אותה שיטות אחרות להירגע, כמו נשימות או הרפיית שרירים. בנוסף להעניק לה מהון מגע וחום כי לפעמים אוננות מוגברת יכולה להיות קשורה לחסך מהסוג הזה או תחושה של בדידות שהיא חשה. למשל בבית הספר כשהיא לא מבינה מה קורה בגלל בעיית הקשב, או לפני השינה. אני א יודעת איך משכיבים אותה לישון אך ייתכן שהיא זקוקה לליווי - סיפור, חיבוק ונשיקה, אחרת המעבר לשינה קשה לה ריגשית והיא מנחמת את עצמה לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו