קשיים בהשכבה.

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיים בהשכבה.
    אפרת
    01/12/2009

שלום ! ילדתי מקסימה ונהדרת, מאוד אינטלגנטית יחסית לגילה, בת שנתיים ושבעה חודשים. אנחנו ממש ממש מתקשים בהרדמתה, היא פשוט לא רוצה ללכת לישון ואומרת זת, אני רוצה לשחק עוד קצת... ועוד ועוד. כשכבר היא נכנסת למיטה מתחיל סיפור חדש, היא קופצת, שרה, מספרת, רק לא ישנה! ניסינו ממש הכל, לדבר איתה, להסביר לה, לשכב לידה בקביעות!! כמובן שבסופו של דבר היא נרדמת אך זה לוקח המון זמן... בערך שעה ויותר. מה עוד אפשר לעשות ולנסות??? היא ילדה מיוחדת ומדהימה ובת יחידה בנתיים. תודה רבה. יש לציין שהיא ישנה בערך שעה במהלך היום, במעון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיים בהשכבה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיים בהרדמה ובגבולות.

נעמה סבג שמש
    01/12/2009

אפרת שלום,

שני דברים:

יכול להיות ששנת הצהריים מפריעה לשנתה, אם כי , לרוב בגילה הילדים עדיין זקוקים לשינה זו.
    כדאי לנסות זאת.

אפשרות שנייה שנראית לי סבירה יותר היא, שהילדה היא הנותנת את הטון בבית והיא המחליטה מתי ואיך יתנהלו דברים, תקני אותי אם אני טועה.
    כל זאת לא סותר את העובדה שהיא מדהימה. יכול להיות שבגלל העובדה שהיא בת יחידה עדיין, יש לכם את מלוא הפנאי אליה ולכן סיפור השינה נמשך עד גיל כה מאוחר.

הייתי עובדת קודם על גבולות ושיקום הסמכות ההורית ובמקביל ובדת על שינוי התנהלות השינה.

אציין שחשוב שהדברים יתנהלו בהדרגה תוך טקס שינה מוגדר וקבוע, עם המון עקביות, נחישות ואסרטיביות שלכם כהורים.

אתם מוזמנים לקרוא באתר זה או באתר שלי מאמרים בנושאים אילו.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו