טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן ה-4 בן יחד. אנחנו ההורים מתקשים מאוד ללמד אותו להקשיב לנו. גם הגננת הזמינה אותי לשיחות מספר פעמים שהילד לא מקשיב ולטענתה יש לו בעיה עם גבולות. זה ילדינו הראשון ואין לי ממש כלים לדעת כיצד ללמד אותו להקשיב. אנחנו הורים שמציבים גבולות אבל אני רואה שזה לא עוזר. ניסיתי שיטה לפיה אם הוא מתנהג יפה בגן ומביא מדבקה אז הוא זוכה לדברים שהוא אוהב כמו משחקי מחשב, טלויזיה וכ' אם לא אז לא. זה עבד תקופה יפה אבל שוב יש נסיגה בהתנהגות ושוב אינו מקשיב בגן, במפגשים קם כל הזמן בטענה שיש לו פיפי ובוכה על כל דבר קטן בהיסטריה.
אני מאוד רוצה ללכת לייעוץ וגם כאן איני יודעת לאן ולמי.
בבקשה עזרתכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אלינור, נשמע שאכן יועיל עבורכם ייעוץ. אתם יכולים לפנות באופן פרטי לכל פסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים באיזור מגוריכם או למכון להתפתחות הילד של קופת החולים שלכם איזור מגוריכם ולבקש הדרכת הורים. בהצלחה, סמדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד