מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילדה ביישניתמחרז דורית02/12/2009
שלום,
יש לי ילדה בת 6 שמאוד רוצה ללכת לחוגים, היא בוחרת חוג, אנחנו הולכות להתרשם כולה התלהבות ואני רושמת אותה אלא שבפועל כשאנחנו מגיעות לחוג, היא לא מוכנה להשתתף, היא מתביישת ויושבת בפינה ואין בכלל על מה לדבר שאני אמתין מחוץ לדלת, אנחנו מגיעות למס' שיעורים רק לצפייה וגם זה לא עוזר.
אפילו שיש בחוג ילדים שהיא מכירה היא לא משתתפת.
החוג היחיד שהיא מוכנה ללכת אליו זה חוג שחיה אבל פרטני, אחת על אחת.
אני חושבת שלחוגים יש ערך מוסף וחשוב לי מאוד שהיא תשתתף בחוגים, מה גם שהיא מאוד רוצה. מה לעשות?
תודה,
דורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה ביישנית
סמדר ריינר02/12/2009שלום דורית,
הבעיה של ילדתך היא לא החוגים אלא הביישנות. לא תיארת איך היא בסיטואציות אחרות - האם היא מוזמנת ומזמינה אליה אחה"צ? האם היא משחקת עם ילדות אחרות רק כשזה אחת על אחת? איך היא בבית הספר? איך הייתה בגן? הרי הבעיה בטח לא התחילה רק בחוגים? יכול להיות שבאופן כללי קשה לה בקבוצה, ואולי צריך להרגיל אותה באופן הדרגתי קודם לשחק עם שתי ילדות שהיא מכירה שאתם מזמינים אליכם והיא מרגישה בבית ואחר כך קצת להקשות ולרדת למטה עם שתי ילדות ואחר כך להצטרף לקבוצה של 3, ואחר כך להצטרף לקבוצה של ילדים שהיא לא מכירה.
אם הבעיה הזו קורית רק בחוגים, צריך לחשוב מה ההבדל בין החוגים למסגרות האחרות - למה היא יכולה לשחק בקבוצה במקום אחר ובחוג לא. האם המדריך זה מה שעושה את ההבדל? האם החוגים עוסקים בסוגים שונים של פעילות גופנית ושם במיוחד היא מתביישת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)