בת שנתיים-מופרעת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים-מופרעת
    נועה
    02/12/2009

שלום,
    הבת שלי בת שנתיים והיא נושכת ומרביצה ללא סיבה,היא צועקת כל הזמן ולא מקשיבה,
    אני מציבה לה גבולות, אני מענישה וכועסת עליה אבל גם זה לא עוזר, היא חושבת שמגיעה לה הכל,ואתמול אפילו הרימה עליי יד.
    היא רק בת שנתיים? לאן נגיע? מה אני לא עושה בסדר?
    חייבת עזרה אני מתחילה להתייאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנתיים-מופרעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנתיים

סמדר ריינר
    02/12/2009

שלום נועה.
    קודם כל הבת שלך לא מופרעת, היא רק בת שנתיים. ילדים בגיל הזה מרביצים להורים שלהם לפעמים, כשהם מתוסכלים. זו הדרך שלהם להוציא תסכול, הם עדיין לא מכירים דרך אחרת. עונשים וכעס לא יעזרו כאן, אלא אפילו יחמירו את מצב. יכול להיות שאת לא כל כך לוקחת בחשבון את גילה הצעיר ונפגעת ונבהלת מהתנהגותה כאילו היא ילדה בוגרת הרבה יותר שמבינה.
    אני ממליצה לך לפנות להדרכת הורים, כדי שתוכלי לקבל כלים להבחין מתי ואיך נכון להציב גבול בגיל הזה ומתי נכון לתת לילדה כלים אחרים, מתי להגיב בצורה משחקית ובהומור וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרכת הורים

לימור
    07/12/2009

האם אפשר להפנות אותי להדרכת הורים באזור ראשון לציון
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרכת הורים

סמדר ריינר
    07/12/2009

שלום לימור,
    את יכולה להתעניין דרך המכון להתפתחות הילד של קופת החולים בה את חברה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו