התארגנות בבוקר לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התארגנות בבוקר לגן
    רוז
    03/12/2009

הילדה שלי בת 3 הולכת לגן פרטי (ולפי מה שהילדה מספרת טוב לה בגן) אני אמורה ללדת ונמצאת בבית וכל בוקר ההתארגנות לגן היא בלתי נסבלת מבחנתי היא מושכת את הזמן היתה תקופה שאבא הביא אותה לגן אבל בשבועיים האחרונים היא מסרבת לנסוע איתו ודורשת שאמא תיקח אותה ואם א ני לוקחת אז היא מושכת את הזמן "עוד מעט"....מתוך הידעה שאני בבית
    איך אני אמורה להתנהל איתה בבוקר(בסוף נוצר מצב שאני לוקחת אותה בשמונה וחצי ואבא שלה נשאר בבית עד 8 בשעה הזאת הוא חייב לצאת לעבודה)
    להקל על ששנינו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התארגנות בבוקר לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התארגנות בבוקר לגן

סמדר ריינר
    03/12/2009

שלום רוז,
    חשוב לדבר עם הילדה על כך שעומד להיוולד לה אח או אחות, ואמא תהיה בבית אבל היא תלך לגן. אמא עדיין אוהבת אותה אותו דבר ותמצא זמן להיות איתה לחוד (ואכן צריך למצוא זמן כזה) ולצפות לרגרסיה בהתנהגות של הילדה - תתנהג בצורה יותר תינוקית ולתת לה חום ואהבה שם- לא לדחות אותה. יחד עם זה לקבוע גבולות ברורים. אם יותר נוח שאבא יקח אותה - אז אבא יקח אותה - לא ייתכן שהיא קובעת לכם את הסדרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו