טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש לי תאומים בני 4 שנכנסו לגן חדש בספטמבר. הבן שדווקא מאוד חברותי, לא מצא את מקומו בגן. הוא משחק בעיקר לבד או מנסה להתחבר לילדים אבל זה לא הולך לו. הוא מתוסכל שאחותו פופולרית ובזמן האחרון הוא התחיל לדחוף ילדים (וזה ילד עדין שבחיים לא הרביץ). ילדים שהוא מאוד רוצה בחברתם, לא מעוניינים להיות חברים שלו.. איך אני עוזרת לו? איך אני נותנת לו כלים לרכוש חברים? הוא ילד מקסים ואני חוששת שזה יפגע לו בביטחון העצמי ובתחושת הערך העצמי.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ענת, מאין לך המידע - האם ראית בעצמך או שמעת מהגננת? אם ראית בעצמך, תנסי לחשוב מה הוא עושה לא נכון כשהוא ניגש לחברים. כדי לתת לו כלים כדאי שנדע מה קורה שם שלא הולך. כדאי שתצפי בהתנהגותו ליד ילדים בגן או אחה"צ ותנסי להבין מה הוא לא עושה נכון ותדברי איתו על כך - האם נדחף? האם יוזמים איתו והוא זה שלא מגיב נכון? וכו'. \בנוסף כדאי לנסות לקבוע אחה"צ קודם כל עם החבר פוטנציאלי אחד, ללא אחותו, ולתת לו לרכוש ביטחון אחד על אחד ובלי התחרות עם אחותו ואחר כך להתקדם לעוד ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד