הרגלים משונים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגלים משונים
    קרן
    04/12/2009

הי,
    ביתי בת 3.5 ינקה עד גיל 1.5, לא מצצה מוצץ. אני אם חד הורית המתגוררת עם ביתי אצל הורי ושלושתינו מספקים לביתי הכל (אהבה רבה, פינוקים, צעצועים למכביר וכד') ביתי נבונה מאוד לגילה (כותבת שמה, כותבת מספרים, יודעת חיבור מספרים מאחד עד עשר וזה בא ממנה). הבעיה בהרגליה המשונים החלה בגיל שנה באוננות (שמה חפצים בין הרגליים ומשתפשפת עליהם)רק לפני השינה, ובגיל שנתיים בערך החלה לכסוס ציפורניים (גם ברגליים )-:)והעור מסביב לאצבעות עד זוב דם, לאכול נזלת יבשה (להעבירה מהאף לפה), לנשוך את פנים השפתיים ולקלף את השפתיים עד זוב דם. היא סובלת מכאבים בחלקים בהם היא פוגעת. אני נסיתי בתחילה להתעלם אך הרגלים אלו אינם מפסיקים אלה מחמירים. כשאני מעירה לה היא נכנסת לחדרה בריצה בכדי להמשיך היכן שהפסקתי אותה או מתחבאה מתחת לשמיכה וממשיכה בשלה. איך לדעתך אני אמורה להגיב (אם בכלל) בכדי למנוע הרגלים "מגונים" אלו?
    אשמח לעזרה/ תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלים משונים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלים משונים

סמדר ריינר
    04/12/2009

שלום קרן,
    את מחברת יפה את ההרגלים המשונים של ביתך לעניין היניקה והמוצץ. אני גם חושבת שמשהו בתהליך הגמילה של ביתך מהשד לא עבד טוב. אני חושבת שזה לא עניין לעצות אלא עניין לטיפול - או טיפולל דיאדי שבו שתיכן משתתפות או ייעוץ עבורך. עניין הגמילה הוא חלק ממערכת יחסים עוצמתית שבה היא כל עולמך ואת כל עולמה, ולכן הפרידה ממקורות ההזנה האימהיים והאופן שבו היא נעשית עלולה ללוות אתכן על החיים בכל מיני אופנים. לכן זה נראה לי נושא חשוב בחייכן מעבר להרגלים שהם כרגע הסימפטום, והא ייפתר מאליו עם הזמן אם מערכת היחסים הכללית תטופל כמו שצריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו