ילד בן 6 -שאלה חוזרת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6 -שאלה חוזרת
    נועה
    07/12/2009

בני בן ה-6 נמצא בגן חובה שנה שניה , הוא אמור היה לעלות לכיתה א' השנה ,אולם הגננת ופסיכולוג הגן המליצו להשאירו עוד שנה והסיבות הם: הילד קונסי ולפעמים לא מוכן להקשיב לה וכמו כן מציק לילדים אחרים. הגננת חשבה שהוא עדיין לא בשל לעלות לכיתה א' (יש לציין שהילד עבר איבחון פסיכולוגי ונמצא שרמת המשכל שלו מעל הממוצא ואכן הוא עדיין ילדותי.)
    זה כאמור היה בשנה שעברה חשבתי שאולי השנה יהיה יותר טוב אולם אני עדיין מקבל דיווחים שגם השנה זה חוזר על עצמו.
    הילד מבטיח כל הזמן שהוא לא יפריע אולם זה לא קורה.
    ניסינו איתו בדרכים טובות של מדבקות פרסים אולם זה לא עובד , גם בדרכים של עונשים זה לא ממש עובד.
    אנחנו עובדי עצות , מה ניתן לעשות כדי שגם בבית הספר הסיפור לא יחזור על עצמו.
    דרך הגב לפעמים הילד אומר שמשעמם לו בגן.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 6 -שאלה חוזרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 6

סמדר ריינר
    07/12/2009

שלום נועה,
    חסרה פה אינפורמציה מה הסיבה שהוא מגיב באופן שהוא מגיב. "ילדותי" זהו תאור כללי מדי. מתי הוא מאבד סבלנות? האם מתקשה לדחות סיפוקים? האם מתקשה להתרכז? האם מתקשה להתעניין בדברים שהם מופשטים מדי? לפי מהות הבעיה צריך למצוא את הפיתרון. באופן כללי צריך לראות אם ניתן ללמד אותו להגיב אחרת - להגיד לעצמו בדיבור פנימי- עדיין לא קיבלתי מה שאני רוצה , אולי אני אחכה ואקבל עוד מעט, אולי אני אסתפק כרגע במשהו אחר, אולי אני אבקש רשות לצאת כי אני לא יכול להתרכז יותר וכו'. אבל קודם כל צריך לבדוק טוב יותר באילו סיטואציות זה קורה ולפי זה לעבוד איתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו