קאוצ'ינג לילד מנודה חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קאוצ'ינג לילד מנודה חברתית
    פ
    07/12/2009

הבן שלי בן 10 סובל מנידוי חברתי. לכאורה יש לו כל מה שצריך בכדי להיות "מקובל". הוא חכם, נראה טוב, שחקן כדורסל טוב ומוסיקלי מאוד, אבל משהוא לא עובד טוב. הוא חסר בטחון עצמי לחלוטין, והילדים בכיתה "מטפסים" עליו, צוחקים עליו, ולא משתפים אותו בכלום. לצערי הבן שלי כבר "השלים" עם גורלו, ובהפסקות הוא יוצא מהכיתה ומסתובב בבית הספר לבד, העיקר לא להתקל בילדי הכיתה. אני חושבת שהוא צריך איזה שהוא "פוש", חיזוק לבטחון העצמי שלו, הצבת מטרות וכו' ע"י מאמן שמתמחה בילדים. אשמח לשמוע המלצות באיזור מודיעין והמרכז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקניית כישורים רגשיים וחברתיים

נעמה סבג שמש
    08/12/2009

שלום לך,

עיסוקי הוא במתן הדרכה להורים, ולא באופן ישיר לילדים.

אוכל להנחות אתכם כיצד לנהוג ואיך לעזור לילד בשינוי ההתנהלות, ולעזור לכם ללמדו כישורים חברתיים.
    כדאי ורצוי גם לברר מה יכול להיות מקור הבעיה ולבדוק איך הייתם מעורבים עד היום.

אני נמצאת בטל שחר בסמוך למודיעין.

אם זה מספק אתכם אתם מוזמנים לפנות.
    אם לא- כתבו שוב בפורום ובכותרת רשמו: מחפש.... כך שיוכלו להפנות אתכם במידה ויידעו למי.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו