מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הורים נפרדיםליאת08/12/2009
שלום,
יש לי 2 ילדים שנתיים וחצי שנה, לפני כחודשיים עזבתי את הבית שבו הייתי גרה עם בעלי (יחידת דיור אצל חמתי) ועברתי להורי עם הילדים, בעלי רואה את הילדים פעמים בשבוע וכל שבת שנייה והם ישנים אצלו כשהם שם, בעלי עושה דברים ולא משתף אותי בכל מה שקשור אליהם, הוא מאחר לאסוף את הילדה מהגן וכו....
הקשר בינינו לא טוב הוא לא מדבר איתי כי הוא כועס עליי .... בקיצור לא פשוט...
השאלה שלי היא מה לדעתך טוב ונכון לילדים הקטנים שלי האם כדאי שישארו לישון אצלו או עדיף שהם יחזרו אליי בערב ויישנו במקום אחד, איתי?
אני יודעת שבפעמים האחרונות שהם היו אצלו הן ישנו אצל אמא שלו...
תודה רבה,
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורים פרודים
נעמה סבג שמש08/12/2009שלום ליאת,
אם בעלך אינו מתעקש על כך, עדיף שישנו בביתם, במיטתם.
לילד בגיל שנה מעבר כזה בדר"כ לא פשוט.
בדקי מה החוויה אותה חווים הילדים. אם הדבר מקשה עליהם, ובמילא אינם ישנים איתו אלא אצל עימו, אולי כדאי שישובו לביתם בתום היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורים פרודים
ליאת08/12/2009תודה על התשובה,
לצערי בעלי מתעקש, האם אני יכולה לחייב אותו לטובת הילדים.
איך אני יכולה לבדוק את החוויה שהם חווים?
תודה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורים פרודים
נעמה סבג שמש09/12/2009מדוע הם לא ישנים אצלו אלא אצל הסבתא?
האם הם רגועים שם?
בדרך כלל זה לא קל לילדים, אבל אני רוצה להאמין שאם היה רואה שהם בוכים וקשה להם, היה נמנע מכך.
האם הם חוזרים רגועים?
האם הם הולכים לשם בשמחה?
האם מדובר במשחק כוחות מצידו?
בדקי גם עם הגננת, איך הילדים מגיעים באותו בקר לגן.
בברכה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)