טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , הבן שלי בן 4 ילד נבון, אינטלגנטי .מתחילת השנה הוא נכנס לגן חדש של 35 ילדים .עד עכשיו הוא היה במשפחתון עם מספר ילדים מצומצם (5ילדים). דובר שתי שפות:רוסית ועברית . הבעיה היא שהוא מרביץ לילדים בגן ולפעמים מגיע למאוד אגריסיבי. הוא עומד על שלו כאשר יושבים במקומו, לוקחים לו צעצוע שהוא "תפס" קודם וכו'. הוא ילד חברותי אך לפעמים נראה שהוא דוחף ללא סיבה. אני תמיד אומרת לו שאסור להרביץ.האגרסיביות שלו מופנת נגד ילדים ומבוגרים.הרבה פעמים אני רואה שילדים אחרים מציקים לו. יש לציין שאנחנו מזמינים הביתה חברים מהגן והוא משחק איתם מאוד יפה.השאלה שלי היא:למה הוא מתנהג בצורה הזו ואיך עלי לנהוג.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התפקי שלך כאימו היא להנחות אותו כיצד להתנהג. בעיקר בדרך הדוגמא האישית. שחקי איתו, נצחי אותו, תפסי את מקומו ותראי את תגובותיו. תנחי אותו בשעת מעשה כיצד לנהוג.
בנוסף, אני ממליצה על משחקי תפקידים והתחזות לדמויות אחרות על מנת ללמוד ממנו על התנהגותו.
נסי.
בברכה,
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד