עוזר למורה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עוזר למורה
    שני
    08/12/2009

המורה של הילדה שלי, שלומדת בכתה א, מינתה ילד מצטין מהכיתה להיות העוזר שלה. הוא עוזר לתלמידים אחרים, ויש לו גם סמכויות של מורה, למשל להעיר לילדים מפריעים, או לכבות את האור כשיש רעש בכתה והמורה איננה. זה מפריע לי: מעניקים סמכויות לילד אחר, שכאילו מוצב מעל לאחרים, מסמנים לכולם שהם פחות טובים ממנו (ויש בכיתה תלמידים מצוינים נוספים). מה דעתכם? אני סתם היסטרי? לא נראה שלילדה זה נורא מפריע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוזר למורה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוזר למורה

סמדר ריינר
    09/12/2009

שלום שני,
    כדאי קודם כל לשאות את המורה מה המטרה שלה. יכול להיות שזה לא בגלל שהוא מצטיין אלא דווקא כדי למנוע ממנו להפריע?
    בכל אופן אם מישהו סובל מזה זה יכול להיות הילד עצמו, כי המורה מסמנת אותו כשונה מהילדים והוא יכול להיות מושא לקנאה.
    אני מסכימה שזה משהו ששווה בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שני
    09/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו