בכי היסטרי במקומות סגורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי היסטרי במקומות סגורים
    שני
    09/12/2009

תינוקי בן שנה וארבעה חודשים (כמעט).
    בכל פעם שאנו נכנסים למקומות סגורים עם אנשים - הוא בוכה בכי היסטרי וממאן להירגע. כלום (גם לא ציצי) לא יעזור עד שנצא.
    מקומות סגורים: בית משפט למשל, לשכות, עירייה,טיפת חלב, מתנ"ס, - מקום סגור עם אנשים.
    מקום סגור בלי אנשים - מתנהג בסדר.

1. האם זה סביר לגילו להתנהג כך?
    2. כיצד עליי להתנהג ? לפעמים יש לי סידורים ואני חייבת לקחת אותו עימי. אני נבוכה מהתנהגותו זו. מאידך אינני רוצה שיסבול. אין לי מי שישמור עליו.חייבת לקחתו עימי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

שני
    10/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכי היסטרי במקומות סגורים

סמדר ריינר
    10/12/2009

שלום שני,
    לא ברור מה קורה ולמה תינוקך מגיב כך, ייתכן שהרעש במקום סגור עם אנשים יוצר גירוי לא נעים עבורו. תינוקות לפעמים רגישים לגירויים מסויימים עד שהם לומדים לסנן אותם, אמא אמורה לעשות זאת עבורם, אולי כדאי שתנסי להשיג עזרה בלשמור עליו כשאת הולכת לסידורים עד שיגדל קצת ואפשר יהיה לתקשר איתו מילולית ולפתור את העיה יותר בקלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו