טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום בתי בת 4 ולאחרונה אחרי כל שאלה שהיא שואלת אותי ואני עונה לה היא שוללת את תשובתי ואומרת "לא" נחרץ. לדוגמא: היא שואלת אותי אם מחר יש חוג ואני עונה לה שכן וחוגגים חנוכה בחוג , היא ישר עונה בלא נחרץ. וזוהי דוגמא אחת מיני רבות. בשלב מסויים זה הכעיס אותי ואמרתי לה שאם היא יודעת את התשובה שלא תשאל אותי כי זה לא נעים לי שהיא שוללת כל תשובה שלי. היה מיד ברור לי שעשיתי טעות ואני חוסמת בפניה את המקום לשאול שאלות ולהגיב. מה אני עושה? מתעלמת מהשליליות ומהתגובות שבאות אחרי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אושרה. יכול להיות שאת לקוחת ברצניות רבה מדי את התשובות של ביתך. ביתך הקטנה רוצה להרגיש שהיא יודעת יותר טוב והיא מחליטה. זה קצת משחק אצלה. אפשר להתייחס לזה בהומור - ולהגיד לה - טוב אז לא, ולצחוק מזה. זו לא שליליות זו אשליה שגם היא גדולה וגם היא יכולה לקבוע, וילדים צריכים לפעמים שיתנו להם להתשתעשע בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד