מילים לא יפות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מילים לא יפות
    יעקב
    10/12/2009

בני בן ה- 4 ילד מקסים ואהוב אך שכלא עושים מה שהוא רוצה הוא מדבר ממש לא יפה. הוא אומר לי שאני אמא מגעילה ושהוא לא אוהב אותי ואתמול אף אמר "אני אקח סכין ואהרוג אותך" הוא מאוד חכם אך גם מאוד שובב. הגננת אמרה לי בשיחה שהוא מפריע הרבה אך הוא גם הילד הכי חכם, כשמעירים לו על ההתנהגות הוא מתחצף וקשה לו לקבל מרות, לדעתה הוא לא צריך לקבל עונשים אלא לדבר אליו ללב - כי הוא מבין ומקשיב. אני משתדלת לא לעניש אותו אלא לדבר (ברוב המקרים זה אכן עוזר) אך מיד לאחר שהוא ששוב לא מקבל משהו הכל חוזר חלילה. אני דואגת איני רוצה שיהיה ילד מופרע. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מילים לא יפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מילים לא יפות

סמדר ריינר
    10/12/2009

שלום שרה,
    הגננת שלך צודקת. הבן שלך הוא לא מופרע. אלא הוא קטן ומרגיש חסר אונים הוא מצליח להשפיע העל העולם מספיק כמו שהוא רוצה כי עדיין אין לו כלים. כולנו הרגשנו ככה כקטנים לפעמים אבל אנחנו שוכחים את זה. עובדה שכשאת מדברת אליו יפה זה עוזר, את צריכה לספק לו אלטרנטיבות איך כן לפתור את הקשיים שלו, ולפתח סבלנות לכך שלא מייד התופעה תעלם, אלא אחרי הרבה הרבה פעמים שהוא יקבל הסבר סבלני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו