חיפוש ייעוץ הורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיפוש ייעוץ הורים
    אינה
    11/12/2009

שלום רב,
    אני מחפשת המלצה לפסיכולוג/מדריך שיכול לתת ייעוץ לי ולבעלי כהורים עם אפשרות להגיע הביתה לצפיה בתקשורת ביננו לבין הילדה בבית. יש לנו 2 ילדות: בת 4.5 ובת כמעט שנתיים. הבעיות הן עם ההתנהגות של הילדה הגדולה - היא לא מקשיבה לנו, רוצה להראות שהיא תמיד מחליטה וכו'.
    כמו כן, האם מומלץ לפנות לפסיכולוג או למטפלים שהוכשרו בקורסים להורים? האם יש הבדלים בגישה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש ייעוץ הורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ להורים

ליאת גרוס
    12/12/2009

שלום אינה. פסיכולוגים חינוכיים מתמחים במקביל לעבודה עם ילדים גם בעבודה עם הורים. בגדול כדאי לבדוק עם מי שאת פונה האם הוא מתמחה גם בעבודה עם הורים.
    איפה את גרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת ייעוץ להורים

אינה
    12/12/2009

אני גרה בתל אביב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ להורים

ליאת גרוס
    13/12/2009

שלום אינה
    לצערי אנני מכירה פסיכולוגים בת"א. מאד ממליצה לפנות לשירות הפסיכולוגי חינוכי מטעם העירייה. הם ידועים כמקצועיים. הם בטח יוכלו להפנות אותך לאדם הנכון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרכת הורים

נעמה סבג שמש
    13/12/2009

אינה שלום,

נכון וחשוב שתפנו להדרכת הורים, לאור מה שכתבת.
    עם זאת, גורם זר שיימצא ביתכם ויצפה, לא תמיד יתפרש כרצוי אצל הילד.
    אני מניחה שתוכלו, כזוג לתאר טוב את הסיטואציה וכך תוכלו לקבל הדרכה מתאימה איך להמנע מהמצבים הללו ומה לעשות כאשר כבר נקלעתם אליהם.

רצוי וכדאי לקרוא כתבות בנוא סמכות הורית וגבולות. כתבתי מספר מאמרים המפורסמים באתר זה וגם באתר שלי.

בהצלחה!

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו