מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צפיה בטלויזהגלית13/12/2009
שלום רב
יש לנו שני בנים בגילאים 6, 3.5.
רצינו לשאול כמה זמן הצפיה בטלויזה ביום הוא בגדר הנורמה ? מהו הזמן הסביר ביום לצפיה כך שלא יגרם "נזק" לילדי ?
אני קוראת לאחרונה יותר מידי כתבות על הנזק שצפיה בטלויזיה יכולה לעשות לילדים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צפייה בטלויזיה
ליאת גרוס13/12/2009שלום גלית
אכן צפייה רבה עלולה לגרום נזקים מסוגים שונים: פחות זמן למשחק אישי, פחות זמן לקשריים חברתיים, פחות זמן עם ההורים, חשיפה אפשרית לתכנים לא מותאמים, פגיעה ביכולות הקשב וכו'. יחד עם זאת צפייה במידה היא תקינה ומאפשרת הנאה, מנוחה, העשרה של הידע הכללי, להיות IN מבחינה חברתית וכו'.
המסקנה: הכל במידה.
לדעתי שעתיים ביום זה המקסימום הרצוי. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב טלויזיה
גלית14/12/2009ליאת בוקר טוב
האמת שדי הרגעת אותי, כי הבנים שלי רואים פחות משעתיים ביום טלויזיה.
כאשר רואים זה קלטות או הופ.
מה שעוד מפריע לי זה כשבעלי מגיע לבית הוא כמעט תמיד מדליק את הטלויזיה ולרוב על ערוצי ספורט, כך שזה תמיד ברקע ולרוב ללא קול או מאוד חלש. האם גם זה שהטלויזיה לרוב מרצדת בקרע זה נזק לילדי ? אותי באופן אישי זה משגע.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלויזיה
ליאת גרוס14/12/2009שלום גלית
עד כמה שאני מבינה ,טלויזיה ברקע על תוכנית שאינה מעניינת אותם אינה מזיקה.
אם זה מפריע לך, זו עילה מספיקה לעלות את זה לדיון בינך לבעלך
בהצלחה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)