מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לעצה דחוףהדס14/12/2009
יש לי ילדה בת 7 מאוד בעייתית מבחינה רגשית התנהגותית . ניסיתי לעזור בכל דרך אפשרית , אם זה בטיפולים ואם זה בחינוך מיוחד . אינני מצליחה להניב שום פרי . בחוץ ליד אנשים היא ילדה אחרת לגמרי ובבית היא ה"אני" האמיתי . היא משחקת "משחק כפול" . קשה לי לפרט כאן את מהות הבעיה היא מורכבת ונדרשים הרבה מילים בכדי לתאר באמת מה קורה . מבחינה כלכלית אינני יכולה לאפשר לעצמי ללכת איתה לפסיכולוג , אם יש לכם בקרב הפסיכולוגים ייעוץ וטיפול במחיר סימלי או בחינם אני אשמח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה דחוף
סמדר ריינר14/12/2009שלום הדס,
אני מעדיפה להגדיר ילד כילד עם בעיות ולא "ילד בעייתי", בטוח שיש דברים פחות בעייתיים אצל ילדתך, וזה לא בדיוק שהיא כולה "בעיה אחת גדולה":-) נשמע שאת מרגישה שהילדה עושה משהו נגדך כשהיא מבטאת את בעיותיה בבית ולא בחוץ, ואת מפרשת זאת כ"משחק כפול". האמת היא שזה טבעי שילדים מבטאים את בעיותיהם יותר בבית, כי זה סימן ששם הם מרגישים נוח. המצב הפחות טוב הוא שילד מתנהג יפה בבית ומתפרק בבית הספר.
אם אין באפשרותך לממן טיפול פרטי, את יכולה לבדוק בקופת החולים שלך אפשרויות לטיפול מסובסד, או במרפאות ציבוריות באיזור מגורייך טיפול חינם. את יכולה להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר לגבי האפשרויות באיזורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)