זקוקה לעצה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעצה דחוף
    הדס
    14/12/2009

יש לי ילדה בת 7 מאוד בעייתית מבחינה רגשית התנהגותית . ניסיתי לעזור בכל דרך אפשרית , אם זה בטיפולים ואם זה בחינוך מיוחד . אינני מצליחה להניב שום פרי . בחוץ ליד אנשים היא ילדה אחרת לגמרי ובבית היא ה"אני" האמיתי . היא משחקת "משחק כפול" . קשה לי לפרט כאן את מהות הבעיה היא מורכבת ונדרשים הרבה מילים בכדי לתאר באמת מה קורה . מבחינה כלכלית אינני יכולה לאפשר לעצמי ללכת איתה לפסיכולוג , אם יש לכם בקרב הפסיכולוגים ייעוץ וטיפול במחיר סימלי או בחינם אני אשמח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעצה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה דחוף

סמדר ריינר
    14/12/2009

שלום הדס,
    אני מעדיפה להגדיר ילד כילד עם בעיות ולא "ילד בעייתי", בטוח שיש דברים פחות בעייתיים אצל ילדתך, וזה לא בדיוק שהיא כולה "בעיה אחת גדולה":-) נשמע שאת מרגישה שהילדה עושה משהו נגדך כשהיא מבטאת את בעיותיה בבית ולא בחוץ, ואת מפרשת זאת כ"משחק כפול". האמת היא שזה טבעי שילדים מבטאים את בעיותיהם יותר בבית, כי זה סימן ששם הם מרגישים נוח. המצב הפחות טוב הוא שילד מתנהג יפה בבית ומתפרק בבית הספר.
    אם אין באפשרותך לממן טיפול פרטי, את יכולה לבדוק בקופת החולים שלך אפשרויות לטיפול מסובסד, או במרפאות ציבוריות באיזור מגורייך טיפול חינם. את יכולה להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר לגבי האפשרויות באיזורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו