מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמא לחוצה ועצבניתא14/12/2009
לצערי הרב אני לחוצה ועצבנית
אבי היה כזה מה גם שהוא אף פעם לא אהב אותי ולא הסתדר איתי
אני עשיתי היפוך בחיים והתחתנתי עם אדם מקסים ויש לי 2 בנים נסיכים שהם כל חיי
הבעיות שלי הם שאני לא רוצה שבני יקבלו את התכונות הלא שטובות שלי כמו עצבנות לחץ העדר רגש חברתי ופסימיות בחיים בעלי הוא בדיוק הפוך אבל אני כבר חושבת ששגם הוא מתייאש ממני מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא לחוצה ועצבנית
סמדר ריינר14/12/2009שלום פ,
קודם כל כל הכבוד לך שאת ערה למגבלותייך, וכל הכבוד שהצלחת למצוא בעל רגוע:-)
את יכולה לפנות לטיפול אצל מטפל קוגניטיבי התנהגותי שעובד בשילוב ביופידבק כדי ללמוד להרפות מהלחץ ולמצוא פתרונות אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סמדר
א14/12/2009היי סמדר תודה על הכל הכבוד
לצערי הטיפולים הפסיכולוגיים והזוגיים מאוד יקרים בישראל המון זמן שקלתי
והתלבטתי ועד אשר קיבלתי אומץ כשנודעו לי המירים ממש התייאשתי
פניתי לרווחה אבל גם שם זה מסתכם ב כ 650 שח לחודש דבר שקצת ילחיץ אותי כלכלית
אין לי ספק שני צריכ ה את הטיפול והוא יעזור לי
הפתרון היחיד שמצאתי הוא לללמוד בעצי קורס פסיכולוגיה וסוציולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים יקרים
סמדר ריינר15/12/2009שלום פ,
ישנן גם מסגרות ציבוריות שבהן הטיפול הוא בחינם, תנסי להתעניין בקופת החולים שלך ובמשרד הבריאות באזור מגורייך. למצוא פתרונות באינטרנט זה כמו לקחת אקמול לבעיה מאוד חמורה, כי המצב שאת מתארת הוא חמור.
לצערי לא אוכל לתת לך פתרון קסם שירגיע אותך ויפתור את הבעיות שאת מתארת בכמה שורות באינטרנט.
כדאי גם שתשקלי מה עולה לך יותר - לאבד חלילה את הזוגיות (אני מקווה שלא, את אומרת שבעלך מתייאש) או ללכת לטיפול קצר מועד של כ- 3 חודשים אצל מטפל ביופידבק בעלות גבוהה אומנם אך יחסית קצרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)