משחק עצמאי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משחק עצמאי
    דנה
    29/09/2007

שלום רב,
    אני אמא לילד בן שנתיים ושמונה- מאוד חברותי ופיקח.הבעיה היא שהילד לא מעוניין וכנראה לא מסוגל לשחק לבד. הוא כל הזמן רוצה לראות רק סרטים בדי.וי.די- מסוגל לראות סרט באורך מלא ְ(זה הדבר הראשון שהוא מבקש בבוקר...).ּאני מנסה מאוד להגביל את הטלוויזיה אבל זה כרוך במלחמות.
    כאשר אנו מציעים לו ומוציאים לו משחק (יש לו שפע), הוא מסרב בכל תוקף לשחק אם לא נשתתף עמו.ואם כבר במקרים נדירים הוא כן משחק לבדֹ- אנחנו חייבים לשבת לידו. זה מאוד מפריע לי היות והבנתי שילדים בני גילו כבר מעסיקים את עצמם מעט ומשחקים משחקי דימיון.אודה לתגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחק עצמאי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחק דמיוני

רינת
    29/09/2007

אחת הדרכים לעודד אצל לילדים משחק דמיוני זה להשתתף עימם במשחק. אני במקצועי מטפלת בילדים במשחק ועובדת עם ילדים מגיל שנתיים עד תשע באמצעות המשחק הדמיוני. לאחרונה אני עובדת עם ילד כבן 7 שלא שיחק מעולם משחק דמיוני כלל, אלא קונקרטי. לאחר כ5 מפגשים סיפרה האם שמיוזמתו בבית לקח צעצועים ש"שכבו בארון" והחל לשחק עימם.
    לדעתי, אם תכנסי איתו למשחק, תהווי בשבילו מודל לחיקוי באמצעות זה שאת תכנסי לדמויות, תדברי בשמן, אך תשתדלי ברגע שהוא נכנס בצורה זהירה הן לאפשר לו לכוון את המשחק והן להשאר בדמות שלך (לא להתפתות לצאת ממנה כי הוא מדבר על הדמות בגוף שלישי) - אני מאמינה שבהדרגה הוא ילמד להנות מהמשחק הדמיוני, וישחק בעצמו.
    אם תהי מעוניינת בהבהרות, אשמח לעזור
    בהצלחה
    רינת הורוביץ- מטפלת במשחק
    www.theraplay.com [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו