גלוי מיני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גלוי מיני
    קרן
    16/12/2009

שלום, ראשית-מבורחת עבודתכם! ולשאלה: יש לי 2 ילדים ילדה בת 10 וילד בן 6, ילדתי בת ה10 מאוד נבונה ובגרותית, היום קבלתי טלפון מבוהל ממנה עם בקשה לעזרה למחוק היסטוריית אתרים באינטרנט כששאלתי אותה מה קרה היא החלה לבכות ולאחר שיכנועים עדינים מצידי אמרה לי שמתוך סקרנות היא נכנסה לאתר מיני ...אחרי שהתאוששתי מההלם הסברתי לה שזה טבעי ולא קרה כלום כדיי לא להבהיל אותה אבל בתוך תוכי הייתי היסטרית ולא הבנתי מה עליי לעשות... לפני שבועיים בערך ראיתי את ניצניי הבגרות אצלה וקניתי לה ספר על התפתחות גוף האשה (הוא כלל לא עניין אותה )אבל לזה לא ציפיתי.. מה עלי לעשות ?האם לשוחח איתה?האם להעביר את זה ללא משמעות? אני אובדת עצות...
    אשמח לעזרה קרן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלוי מיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי מיני

סמדר ריינר
    16/12/2009

שלום קרן,
    קודם כל תגובתך הראושנית הייתה טובה. הילדה מבוהלת כי באתרים פורנוגרפיים היא אולי נחשפה לחומר שהבהיל אותה. לכן כדאי לדבר איתה על מה שראתה. אפשר להגיד לה שאם יש לה שאלות בנושא היא יכולה לשואל אותך, ושמה שרואים באתרים פורנוגרפיים לא אמור לייצג יחסים בין גבר לאשה. כמובן אין צורך לנזוף בה אלא רק להרגיע אותה ולהציע אינפורמציה חלופית, מתאימה לגילה.
    מעבר לזה, כדאי ורצוי לחסום אתרים כאלה, אם ניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו