ילד בן שבע לאחרונה פתאום נצמד אליי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שבע לאחרונה פתאום נצמד אליי
    שרית
    17/12/2009

שלום,

לאחרונה בני בן השבע (חגג שבע לפני כחודש)רוצה אותי סביבו כל הזמן. ילד שהיה תמיד עצמאי ולא הפריע לו אף פעם שיצאתי מהבית, הלך לחוגים בחופשיות. פתאום רוצה לדעת שאני אחכה לו מחוץ לחוג בדיוק כשמסתיים. כשהייתה לו יום הולדת לפני כחודש נדבק אליי ואפילו דרש שאחזיק לו יד (כשבעבר בימי הולדת לא ראה אותי אפילו). לפני כמה חודשים החל להתקלח לבד עכשיו מבקש ממני לקלח אותו ואפילו להיות איתו כשמצחצח שיניים לפעמים. הצורך שלו הוא ספציפי לגביי בלבד. אתמול התכוננתי ללכת בערב למקום כלשהו והוא פרץ בבכי מר שרוצה להצטרף אליי ולא רוצה להשאר בבית עם אבא.
    מאוד הדאיג אותי צורת ההתפרצות שלו. הוא לא ביקש שלא אלך אלה הדגיש כי רוצה להיות איתי.
    הוא ילד מאוד חברותי ואהוד מאוד בבי"הס. יש לו קשיים בלימודים. יש לו גם חלומות מפחידים בלילות מידי פעם. אני לא יודעת מה עובר עליו? תוהה אם עבר עליו משהו. לא מצליחה להוציא ממנו. האם זה קשור לכיתה א'? ולחץ בביה"ס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שבע שנצמד

סמדר ריינר
    17/12/2009

שלום שרית,
    הכל יכול להיות. זה נשמע לי קצת חריג לגבי לחץ בלימודים וכיתה א'. אולי כדאי לשאול אותו אם קרה לו משהו שהוא פוחד לספר ואם מישהו פגע בו. אם זה לא עובר ואת עדיין לא מצליחה להבין מה קורה אולי כדאי לפנות לטיפול, כי זה נשמע קצת קיצוני ופתאומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו