מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שואלת פעם שניה תשובה דחוף!חגית18/12/2009
הבן שלי בן 4 וקצת ורוצה להיות בת הוא רוצה שקוסם יהפוך אותו לבת
זקוקה לעזרה מודאגת מאד
הוא לובש בגדי בנות וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שרוצה להיות בת
סמדר ריינר18/12/2009שלום חגית,
אני מצטערת שאין לי תשובה חד משמעית שתרגיע אותך. מצד אחד זה לא חייב להיות משהו שמעיד על העתיד, הוא קטן וזה יכול לעבור, ומצד שני, זה גם יכול להישאר. בלי להכיר את הילד יותר מקרוב ולהבין ממה זה נובע, אני לא יכולה להבטיח לך שזה משהו שיעבור או שאפשר לשנות אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן רוצה להיות בת
חגית19/12/2009האם זו תופעה מוכרת אצל בנים בגיל הזה האם נתקלת בזה כבר ? או שכדאי לי כבר לפנות לפסיכולוג ילדים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שרוצה להיות בת
סמדר ריינר19/12/2009שלום חגית,
נתקלתי בתופעה, המקרים שבהם נתקלתי היו להם כל מיני סיבות. אני לא חושבת שזו בהכרח תופעה מוכרת במובן שאת מתכוונת שזה קורה ועובר. אבל הניסיון שלי הוא לא בהכרח מייצג סטטיסטית.
יש פה גם דילמה עד כמה לשדר לילד שלא מרוצים ממנו כמו שהוא.
אני מבינה שזה מפריע לכם, אבל לא ברור לי אם מעבר לכך יש פה מצוקה של הילד. האם הוא סובל? האם מעבר לזה יש בעיות נוספות? למשל האם יש בעיה בהסתגלות החברתית באופן כללי? האם לועגים לו? האם יש קשיי התנהגות במסגרת או בבית?
אם לא, ובכל זאת קשה לכם עם זה, אולי כדאי שתפנו אתם קודם כל לאיש מקצוע, שיחליט איתכם לאחר תהליך ההכרות אם לפגוש גם את הילד או להשאיר את הדברים ברמה של הדרכת הורים. עם איש המקצוע תוכלו לפרוש את החרדות והחששות שלכם והוא יוכל לנסות להכיר אתכם ולהעריך האם העזרה שכדאי לתת לכם היא בכיוון של קבלת המציאות או לראות איך עוזרים לילד להשתנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן רוצה להיות בת
חגית19/12/2009הילד הוא ילד מקסים מתפתח יפה ואין לו קשיי הסתגלות בחברה. הוא ילד אוהב שמרעיפים עליו המון אהבה בחזרה.
כתבת לי בסוף ההודעה הקודמת משהו לגבי שינוי האם קיימת בכלל אופציה לשנות תופעה כזו במידה והיא אמיתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)