מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד ביישן,מופנם וחסר ביטחוןליאורה22/12/2009
שלום לך,
יש לי ילד בן 8.5 בכיתה ג'.
אתמול ביום הורים המורה שלו אמרה לי שהוא ממעט להשתתף בכיתה, מאוד שקט, ביישן ומופנם
למרות שהציונים שלו נעים בין כ.טוב מאוד לטוב מאוד בכל המקצועות הוא לא מתערה בכיתה.
היא אמרה שהיא דווקא פונה אליו הרבה והוא תמיד עונה לה תשובות נכונות (בא להראות שהוא מקשיב ומבין בכיתה הכל) אבל בקול מאוד חלוש שבקושי אפשר לשמוע. גם מבחינה חברתית זה אותו הדבר למרות שיש לו כמה חברים בכיתה הוא לא ממש פתוח חברתית עם כולם.
יש לו מידיי פעם גם טיקים שמתבטאים במצמוץ עיניים כשדוחקים אותו לפינה או כשאני כועסת עליו או כשהוא שמע מה המורה אמרה אתמול...
הוא עבר המון שינויים ב-3 שנים האחרונות. לפני שנה וחצי, כשעברנו דירה ומקום הטיקים שלו התבטאו בכחכוך בגרון שנמשך במשך כל היום ואחרי תקופה זה עבר לו לבד.
אני רוצה לדעת מה ניתן לעשות כדי להתגבר על הבעיה הזו כדי שבהמשך זה לא יתעצם אצלו. אני רוצה לטפל בבעיה כל עוד היא קטנה והוא רק בכיתה ג'.
מה ניתן לעשות? למי ליפנות?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיקים
סמדר ריינר22/12/2009שלום ליאורה,
את מקשרת את בעיית היטחון לנושא הטיקים, אז אולי כדאי להתחיל מזה. אם אתם גרים במרכז אתם יכולים לפנות למרפאת טורט בשניידר כדי לבדוק האם זו הבעיה, במידה וכן שם תוכלו לקבל טיפול מצויין, במידה ולא, לפחות שללתם את זה, ותוכלו אולי לקבל שם הכוונה לאן לפנות הלאה.
במידה ואינכם גרים במרכז, תנסו לבדוק אצל הרופא המטפל מה האופציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)