טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילדה בת 4.5 שהולכת לגן עירוני ולדברי הגננת חברותית ויש לה חברות אשר איתן היא משחקת בגן . הבעיה שלי שכאשר יש מפגש אחר הצהרים לדוג' יום הולדת של חבר מהגן או מסיבת חג בגן היא לא משתתפת , היא נצמדת אלי ומתבוננת . כמה פעמים כבר ניסיתי לשכנע אותה לשבת עם כולם וללא הצלחה . אני אציין שהיא היחידה שלא משתתפת . רוב ההורים אפילו משאירים את הילד והולכים וחוזרים שהמסיבת יום ההולדת מסתיימת . אצלי הבעיה שהיא לא משחררת אותי ונדבקת אלי . אני חושבת שאין לה ביטחון . איך אני יכולה לעזור לה ? האם חוג אחר הצהריים של פעילות מסוימת יעזור ? אני מציינת שהיא לא בצהרון וגם אני לא לקחתי אותה לחוג אחה"צ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אפי, אני לא חושבת שלילדה יש בעיית ביטחון עצמי, כי את בעצמך מציינת שהיא חברותית ויש לה חברות. יש הרבה ילדים שמתנהגים כך במפגשים המוניים יותר, זה לא קשור לביטחון עצמי, אלא יש משהו ברעש ובהמוניות שמרתיע אותם. זה עובר עם הזמן. תני לה את הקצב שלה, ותשתדלי פחות להשוות אותה עם ילדים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד