חינוך מיני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חינוך מיני
    אמא מודאגת
    25/12/2009

שלום רב ליועצות!!!
    אני זקוקה להכוונה שלכן. הבן הבכור שלי בן 4. הוא ילד מקסים וחכם. זוהי השנה השניה שלו בגן עירייה, השנה עבר לקבוצת טרום חובה. אתמול התקיים יום הולדת לאחד מילדי הגן. אחד מהורי הגן ניצל את ההזדמנות כדי לספר לי שהבן שלי גרם לילדה שלו "טראומה" לדבריו. הוא סיפר שהילדה שלו לא רצתה להתקלח בבית ובכתה כשניסו להפשיט אותה במקלחת, ולבסוף הודתה להוריה שהבן שלי הכניס לה לתחתונים את ידיו. זה קרה לפני מספר שבועות. הורי הילדה שיתפו את הגננת אך היא לא דיברה איתי על הנושא. כאמור, לי נודע רק אתמול על המתרחש מפי הוריה של הילדה. אני לא ישנתי כל הלילה ונורא דואגת. באופן כללי גם אני הבחנתי בהתעניינותו באברי המין גם שלו וגם של המבוגרים, אך לא חשבתי שזה משהו חריג ולא ציפיתי בחלומות הבלהות שלי שזה יגיע לאלימות מצידו(?). למשל שמתי לב שכשאני מחבקת אותו, הוא משתדל לשים לי יד על החזה (כאילו לא במתכוון). כאשר אני מחליפה טיטול לאחיו הקטן (בן שנה וחצי) הוא מנסה ללטף לו את הישבן וצוחק. כשאני יושבת בכורסה הוא אוהב לשבת מאחוריי וללטף לי את הגב ולפעמים אני מרגישה שהוא יושב קרוב מדי ומתחיל "להשתפשף", ומעירו לו על כך ומתרחקת. אני מבקשת מאד את הכוונתכן כיצד עליי לפעול!!!!!!בתודה ענקית מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חינוך מיני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות מינית

ד''ר שירי שדה שרביט
    25/12/2009

לאמא שלום,
    הדאגה שלך מובנת.
    סקרנות מינית היא דבר טבעי, שהוא חלק מההתפתחות של בנים ובנות. אולם לאור ההתנהגויות המיניות של בנך שלעתים מערבות נגיעה באחר, אני ממליצה לפנות להתייעצות עם פסיכולוג/פסיכותרפיסט המתמחה בילדים. אפשר להתייעץ עם פסיכולוגית הגן לגבי אנשי מקצוע מתאימים באיזור מגוריכם.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו