המשך פחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• המשך פחד
    טל2873
    25/12/2009

ממני רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות? איך אני יכולה לעזור לביתי שכל כך יקרה לי?כנראה שההיתי צריכה לקבל ניעור כזה חזק ולהבין שהיא בסה"כ ילדה טובה ומקסימה בת שש אני קראתי בכל מיני מקומות והבנתי שפשר חלומות של ילדים הם בד"כ תוצאה של מה שעבר עליהם בחיי היום יום בבקשה תעזרו לי מהר אמא שתעשה הכל לשנות את המצב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך פחד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך פחד

סמדר ריינר
    26/12/2009

שלום טל,
    מאוד מרגש לקרוא את התאור שלך והכאב שלך, ויפה שאת מבינה מה קורה ולוקחת את האחריות. את מתנהגת אל הילדה שלך לפעמים באופן שאת מבינה שהוא לא נכון, אבל כנראה שאת מרגישה שלפעמים אין לך שליטה על כך. אז קודם כל, עצם זה שהבת שלך יכולה להגיד לך שהמפלצת זאת את, ואת יכולה להבין אותה ולתת הכרה לתחושות הקשות שלה, זה המון. כבר היא לא לבד, והיא קיבלה ממך אישור וקבלה מאוד חשובים. אם את רוצה לשלוט טוב יותר בנטייה שלך להקפיד עם הילדה יותר מדי, את יכולה לפנות לטיפול עבור עצמך, ולבדוק שם מאיפה זה בא, על איזה כאב זה יושב אצלך, ואיך אפשר לפתור את זה. את תרוויחי מזה איכות חיים הרבה יותר טובה עבור עצמך, וגם הסובבים אותך, ובמיוחד בתך, ירוויחו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טל2873
    26/12/2009

לסמדר ריינר היקרה
    תודה מכל הלב אני רושמת לך ועניי מתמלאות דמעות את הפתרון שנתת לי ידעתי בעצמי אני ובעלי לא חיים חיים כל כך שקטים אין אצלנו אלימות ודברים נוראים שכאלו אך הרגשה באווירה בבית לא נעימה מין ריחוק שכזה אנחנו יכולים שבוע לאהוב עד השמיים וחודש לא לדבר אחד עם השני הלכנו לייעוץ טיפול זוגי והפסקנו לפני שבני נולד אנחנו מודעים למצב ויודעים שזה חייב להיעשות אך המצב הכלכלי לא מאפשר זאת כל כך תמיד מעדיפים לתת את הכסף לדברים אחרים ולא להשקיע במה שבאמת הכי חשוב המשפחה שלי היא הדבר היקר לי בחיים ואני מקווה מאוד שאני יעשה זאת בהקדם שלא יהיה מאוחר מדי ושוב תודה מכל הלב מאמא שאוהבת את הילדים שלה יותר מכל דבר אחר בעולם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום טל

סמדר ריינר
    27/12/2009

שלום טל,
    קודם כל אני שמחה שעזרתי. חשוב שתדעו שאם אתם מעוניינים בטיפול זוגי ורק העניין הכלכלי מפריע יש גם מסגרות טיפוליות שבהן הטיפול הוא מסובסד. בדרך כלל בכל עירייה במסגרת מחלקת הרווחה יש תחנה לייעוץ נישואין במחיר מסובסד, כדאי לכם לפנות ולברר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו