מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה עצהמאיה26/12/2009
היי , מקווה שתעזרו לי .
יש לי בת בגיל 15 וחצי , יש לה חבר כבר שנה והוא ישן אצלנו מדי פעם .
לי ולבעלי מפריע שהם משאירים את הדלת סגורה למרות שאני סומכת על ביתי ויודעת שהיא לא תעשה שום דבר שאינו ראוי , השאלה שלי היא האם לתת לה לסגור את הדלת ולשמור על פרטיותה או לבקש ממנה שהדלת תהייה פתוחה ?
דבר נוסף הם שוכבים במיטה יחד מכוסים בשמיכה וצופים בטלוויזיה בחדרה , האם הדבר אמור להפריע לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת מתבגרת
ליאת גרוס27/12/2009שלום מאיה
גיל 15 הוא גיל בו חבר וחברה בהחלט עושים דברים. הרבה מעבר להתכסות משותפת בסמיכה. ואם הוא ישן אצלה אז על אחת כמה וכמה. אין מה לצפות שהדלת תהיה פתוחה כי אז הם פשוט יחכו שתלכי לישון ואז יסגרו אותה... לדעתי גיל זה עדיין מוקדם ליחסי מין מלאים אך יש הרבה דברים שאפשר לעשות בדרך...
נראה לי שכדאי שתשוחחי עם ביתך . תבדקי איתה מה קורה. תזהירי אותה ממה שצריך להיזהר. ודאי שלא עושה שום דבר מתוך לחץ וכי אינה מקיימת יחסים ללא אמצעי מניעה. המליצי לה לא למהר. שווה לשקול שוב את עניין השינה המשותפת למרות שנראה לי בעייתי למנוע משהו שעד כה הרשית.
לא פשוט להיות אם למתבגרת נכון?
בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)