טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן השלוש וחצי גמול ביום ובלילה כבר זמן רב. בשלושה שבועות האחרונים חזר לעשות בלילה פיפי במיטה, כל לילה פעמיים. הדבר הפך למטרד של ממש עבור שנינו. יותר מכל מטריד אותי למה זה קורה לו, והאם עובר עליו משהוא. כמובן שאנחנו מדברים על הנושא, וכל לילה אני מזכירה לו שאם הוא צריך פיפי שיעיר אותי ונלך יחד. אתמול הכנו טבלה עפ"י הימים ואמרנו שכל יום שיקום יבש נדביק מדבקה ולאחר שלושה ימים שיקום יבש נקנה מתנה יחד. (זה לא עבד). על פניו אין שום שינוי בבית או בגן, שאני יכולה לעלות במחשבתי שהוא משמעותי כדי שזה יקרה. לא זמן דברתי עם הגננת והיא לא צינה משהוא חריג. (לעניין הפיפי היא עדיין לא מודעת). בני הוא ילד מלא שמחת חיים, וגם בתקופה האחרונה הוא שמח וחייכן כתמיד.
מה ניתן לעשות בנושא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד