בן 8 וחצי - מקלל באופן לא רצוני..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 8 וחצי - מקלל באופן לא רצוני..
    אילנית
    27/12/2009

שלום. מקוה לקבל איזושהיא עצה דחוף! הבן שלי בן 8 ילד בכור- שותה מאיתנו כמויות אנרגיה ותשומת לב ענקית, כל הזמן רוצה שנתייחס רק אליו..יש לו אח בן 3 .לפני כשנתיים היו לו טיקים עם יד ימין שארכו כמה חודשים ונעלמו לבד.לפני שבועיים התחיל במשהו חדש:
    להגיד "זין עליך" לעצמו, בשקט, אחת לכמה דקות
    בהתחלה חשבתי שלמד את המילה הזו, ומשתמש בה באמת בכדי לקלל אך ראיתי כי גם כשהוא בשירותים, במקלחת, רואה טלויזיה, גם כשהוא במיטה לפני הרדמות אומר את זה לעצמו בשקט כל כמה שניות.. ואפילו באמצע אוכל זה פשוט יוצא לו.. , וכאילו איזה טיק שהוא אינו שולט בו. בתחילה כעסתי עליו, שאלתי מדוע עושה זאת- אמר שהוא לא שולט בזה, וזה פשוט יוצא לו, בכיתה יש לציין שזה לא קורה לו..(אולי אומר בשקט והמורה לא שומעת.. ?) ככל שאני מעירה לו, הוא עושה את זה לעיתים תכופות יותר, ולפעמים יכולות לעבור שעות והוא לא עושה זאת, אז אני לא מבינה: האם יש פה בעיה רפואית/נוירולוגית? האם זו בעיית התנהגות/בעיה פסיכולוגית?
    אני ממש מודאגת ולא יודעת למי לפנות קודם..- אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים אצל ילד בן שמונה

סמדר ריינר
    27/12/2009

שלום אילנית,
    נשמע לי שהבן שלכם סובל מטיקים. אלה פשוט טיקים קוליים בשונה מטיקים שמתבטאים בתנועות לא רצוניות. זו לא בעיה פסיכולוגית, אלא נוירולוגית, אם כי ללחץ יש לפעמים השפעה על התגברותה. אתם יכולים לפנות למרפאת טורט בבי"ח שניידר בפ"ת. אם אתם לא מאיזור המרכז אולי שם יוכלו להפנות אתכם למענה מתאים באיזור מגוריכם, אני פשוט לא מכירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו