פינת חשיבה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פינת חשיבה...
    אייל
    27/12/2009

אני אבא למיכל המתוקה (שנה וחצי). לפני מספר ימים כשמיכל הייתה אלימה כלפי תינוקת בביתנו הרמתי אותה לפינה בסלון ואז שמתי לב שהיא מאוד נסערת ולא זזה ממיקומה, שלדעתי מאוד לא טבעי לילדה בגילה. לאחר בירור הבנתי כי המטפלת נוהגת לשים אותה בפינת החדר על כיסא לחשיבה לאחר התנהגות אלימה. לפי דעתי והרגשתי היא עושה זאת כמה חודשים.
    לאחר בדיקה בארכיון הפורום הבנתי כי הדעות חלוקות אך נוטות להנגדות לענישה זו.
    1.האם היא לא צעירה מידי? 2.האם זה גובל בהתעללות מצד המטפלת בגלל הגיל? 3.האם יש חוקים/תקנות בנושא במחלקת חינוך בעירייה/משרד החינוך? 4. והאם מומלץ להעביר אותה למעון אחר בגישותיו החינוכיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פינת חשיבה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פינת חשיבה

סמדר ריינר
    27/12/2009

שלום אייל,
    אני בהחלט מבינה את הזעזוע שלך. גם בעיני זו לא ענישה מתאימה באף גיל, ובטח לא בגיל הזה. אני לא יודעת להגיד לך לגבי התקנות במשרד החינוך או בעירייה, את זה ניתן אולי לברר במשרד החינוך או בעירייה. בכל אופן לפני שמקבלים החלטות משמעותיות, כדאי לברר האם יש עם לדבר בעניין במעון עצמו. כלומר אם המטפלת מתנהגת כך, אולי מתוך חוסר ידע והבנה שלה, מה העמדה של הגננת/מנהלת והאם אפשר להביע התנגדות לנוהג הזה ושהם יתחשבו בכך. אם אתה מרגיש שאין עם מי לדבר, אז הייתי שוקלת העברה של הילדה למקום אחר, תוך שיקול גם לגבי המחירים של מעבר כזה - הסתגלות מחודשת וכו'.
    בכל אופן כל הכבוד לרגישות שגילית ולבירור שערכת.
    אם זו התעללות או לא - זו שאלה מסובכת, כי יכול להיות שאין כאן כוונה להתעלל אבל התוצאה היא אכן חמורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן אברר. תודה רבה על התגובה

אייל
    27/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו