ילד בן 5 שמרביץ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 שמרביץ
    מירב
    27/12/2009

היי,

שמי מירב ואני אמא לילד בן 5 וילדה בת 3 חודשים.
    השנה בני בן החמש נכנס לגן עירייה בני ילד מקסים עם לב זהב, אך הבעיה העיקרית שהוא פותר בעיות עם הידיים, כלומר מרביץ.
    יש עוד כמה ילדים מסוגו בגן ואין יום שאני מגיעה לגן ולא מספרים לי שהוא הכה ילדים.
    לדוגמא: ילדה תפסה את מקומו לאחר שקם כבר ממקום זה אז הוא אמר לה שאם היא לא תזוז הוא יכה אותה ובאמת לאחר מכן בעט בה.
    הגננות אומרות שהוא ילד מקסים אבל לפני שהוא חושב שקורה לו משהו קצת מתסכל קצת לא לרוחו ישר מרים ידיים ומרביץ לאחר מכן חושב ומצטער על כך.
    אין בו רוע הוא ממש מקסים והלואי והם יצליחו להכיר אותו בגן כמו שאני מכירה אותו.

בבקשה עזרה, הכוונה.

תודה אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 5 שמרביץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 שמרביץ

סמדר ריינר
    28/12/2009

שלום מירב,
    צריך ללמד את בנך כלים נוספים מלבד מכות. לדבר איתו על כך שזה באמת מעצבן שילדה תפסה לך את המקום שלך, וזה לא פייר.אולי הילדה הזו לא התכוונה לעשות לך רע, היא פשוט לא ידעה שאתה יושב שם.בכל אופן מכות זה אסור, אז בוא נחשוב ביחד מה עוד אפשר לעשות. אפשר להגיד לה, לבקש ממנה יפה, אפשר להגיד לגננת, ואפשר ללכת לחפש מקום אחר לשבת, כי מה זה משנה בעצם. כך צריך לעבור איתו על הסיטואציות הבעיתייות, לתת הכרה למה שהוא הרגיש, לתת פרשנות נוספת למה שהצד השני התכוון (חוץ מ"העולם כולו נגדנו") ולתת אפשרויות נוספות לתגובה חוץ ממכות. אם תתמידו ותהיו סבלנים, הוא יפנים. זה לוקח זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו