טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אמא לתאומות בנות 9 חודשים. היום בנותיי נמצאות במשפחתון בו יש 4 ילדים, במשפחתון מטפלת וסייעת. במהלך היום הילדים יוצאים לחצר לטייל ואני מאוד סומכת על המטפלת שמקדישה הרבה לילדים. בספטמבר הבא בנותיי יהיו בנות שנה וחצי ואני מתלבטת האם כדאי לי להכניס אותם לגן פרטי בו יש הרבה ילדים סדר יום קבוע וגירויים רבים יותר, או להשאירן במשפחתון במסגרת חמימה ואוהבת (כמובן שבמשפחתון ילדים באותה קבוצת גיל). באזור מגוריי ישנם גנים פרטיים עם הרבה ילדים כ17 ילדים עם 3 מטפלות לי נראה המון. אנ מאוד מתלבטת בעניין ואשמח עם תוכלו לעזור לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שלי, אני חושבת שההתלבטות שלך במקומה. אכן מסגרת גדולה יכולה להיות קשה מדי לילדות כל כך קטנות. אני באופן אישי בהחלט ממליצה על שנה נוספת במסגרת קטנה חמה ותומכת. זה רק יסייע להתפתחות שלהן ולא יעכב אותה בשום אופן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד