מרביצה לעצמה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מרביצה לעצמה
    תמר
    28/12/2009

שלום, בתי בת שנה ו9 חודשים מזה כשבועיים אנו חווים תופעה מדאיגה:
    היא מכה את עצמה,בעיקר סטירות בראש לעיתים גם דופקת את הראש בקיר או מושכת לעצמה בשיער תוך אמירת "להוריד להוריד" מייד לאחר מכן אומרת "מכה מכה" ובוכה.
    שאלתי אותה אם מישהו מרביץ לה בגן והיא נקבה בשם של אחת הילדות מהגן (ילדה בת 3) ואף חזרה יום אחד עם נשיכה בגב.
    בברור עם הגננת,טוענת שלא נתקלה בילדה מרביצה לה ואף לא ראו שנשכו אותה(אך לא מתכחשת).
    חשוב לי לציין שמקבלת בבית חום ואהבה ללא הרף.
    שינויים שקרו לאחרונה-נכנס ילד חדש וסייעת חדשה לגן.
    מאז שהכנסתי אותה לגן בספטמבר ועד היום עדיין מסרבת להפרד ממני בבוקר,מחזיקה אותי חזק ובוכה "אמא אמא" אך לאחר 2 דקות שאני הולכת היא נרגעת.
    ממה יכולה לנבוע התנהגות זו?מה ניתן לעשות?
    מאוד מודאגת...אין לי ספק שהצוות בגן מאוד מאוד אוהב אותה אך מאוד מפריע לי שלא שומרים בגן על הפרדה בין קבוצות הגיל כך שהיא נמצאת עם ילדים מעל גיל 3.
    תודה,
    תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרביצה לעצמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרביצה לעצמה

סמדר ריינר
    29/12/2009

שלום תמר,
    התופעה של בכי בכי בכניסה לגן שאחר כך נרגע היא תופעה שכיחה ולא מעידה בהכרח על משהו חריג. עם זאת נושא ההרבצות והעדר ההגנה במסגרת הגן על הילדים הקטנים זה כן דבר מדאיג שחייב להיות מטופל, ואם לא מטופל הייתי שוקלת להחליף גן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרביצה לעצמה-המשך

תמר
    29/12/2009

ראשית כל,תודה רבה
    שאלה נוספת-אתמול היא הרביצה גם לי פעמיים(סטירות בפנים ומשכה לי בשיער)-פעם אחת כשקמה משנת צהריים ופעם שניה לפני שנת הלילה כשהייתה עייפה.
    איך נכון להגיב כשהיא מרביצה לעצמה? איך נכון להגיב כשמרביצה לי?
    תודה רבה,
    תמר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרביצה לעצמה

סמדר ריינר
    29/12/2009

שלוםן תמר,
    חשוב להחזיק אותה פיזית, לחבק, להגיד שהיא עכשיו עייפה, או מבוהלת, ועכשיו אנחנו נירגע ונעשה משהו נעים ולא נרביץ. להחזיק אותה עד שנרגעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו