מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייבת עזרה!!!רויטל28/12/2009
בני בן 5, זה כבר שנה שמחכה להרשם לחוג כדורגל, השנה הוא התחיל את החוג, באהבה גדולה מקשיב למאמן קולט היטב ומיישם, חבריו לחוג מאוד אוהבים אותו
ואף המאמן, ועד לנקודה מסויימת מאוד נהנה ולא היה מוטרד.
לפני כחודש וחצי אביו לקח אותו לחוג, הכל התנהל כשורה עד שאביו הלך לרכב כי שכח משהו, באותו הרגע הבחין בני כי אביו נעלם ונלחץ, יידע את המאמן כי אביו איננו, ואף אילץ את המאמן להתקשר לאביו כדי לדעת היכן הוא.
מאותו הרגע, כל התמונה השתנתה, בני מאוד מפחד ללכת לחוג פן נעלםלו, הוא מאלץ אותנו לשבת ולא לזוז מהנקודה בה ישבנו, הוא לא מרוכז בשיעור וכל הזמן מסתכל לעברנו כדי לוודא שאנו נמצאים.
היום הלך עם אביו ואחיו לחוג, שוב אביו שכח את הפלאפון ברכב וביקש מאחיו להישאר כדי שבני לא יחשוש אך לשווא, בני התפרץ בבכי ולא יכול היה להמשיך לאימון, אינני יודעת מה לעשות, אני אובדת עצות, אם בכלל להמשיך את החוג או לאו.
בנוסף אנחנו גרים בבית דו קומתי ובני מפחד ללכת לחדר שלו או לשירותים לבד מחשש שמשהו רודף אותו, הוא מפחד להיות עם הגב אלי מחשש שבדמיונו יש מישהו ומתעקש שהוא רואה אותו, מבקשת את עזרתכם המיידית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
סמדר ריינר29/12/2009שלום רויטל,
נשמע שהבן שלכם סובל מחרדת נטישה. קודם כל חשוב מאוד לא להיעלם בלי להגיד לו. מוזרה בעיני בחירתו של בעלך לחזור שוב על ההיעלמות - אחרי שהוא יודע שזה כל כך קשה לבן שלו. העניין הוא לא אם הוא השאיר את אחיו או לא, העניין הוא שהוא נעלם בלי להגיד. הילד למד לא לסמוך עליכם, מאיזו סיבה. האם את בטוחה שזה התחיל רק מחוג הכדורגל? כי התגובה היא מאוד קשה ונשענת לדעתי גם על ניסיון קודם.
בכל אופן אתם צריכים לדבר איתו, על כך שאתם מבינים שקשה לו שנעלמים לו בלי להגיד, ושאתם תודיעו לו תמיד.
יכול להיות שאתם נמנעים מלהודיע כי אז הוא בוכה ולא מאפשר, אבל היעלמות היא לא הפיתרון.
בכל אופן המצב שאת מתארת נשמע לי שכבר עבר החמרה, ופוגע בתפקוד של הילד ושל כל המשפחה, ולכן כדאי לכם לפנות לטיפול ולהדרכת הורים, באיזור מגוריכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
