הרטבת לילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרטבת לילה
    שוני
    29/12/2009

זקוקה מאד לסיוע, יש לי 2 בנות בת 5 וחצי ובת 3וחצי. שתיהן מרטיבות כמעט כל לילה. ניסינו לעשות טבלת התנהגות, עם חץ נייד. בתי הגדולה, הייתה יבשה במשך שבוע שלם, קבלה מתנה שווה מאד - (איפור של גדולים, לבקשתה) וזהו. מאז שבה להרטיבו (למרות שהתחלנו מהתחלה ונתנו לה לבחור מתנה חדשה). בתי הקטנה לא מצליחה להשאר יבשה אפילו לילה אחד למרות שבתחילת גמילתה קמה בלילה לשרותים. גם כאשר אני מעירה אותה לעשות פיפי היא מרטיבה שוב.
    זהו, נמאס לי מהכביסות.
    אשמח אם תענו לי.
    תודה
    שוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטבת לילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטרפת לשאלה

תותית
    29/12/2009

ביתי בת-3 גמוחה כימעט שנה אבל לא מפסיקה לפספס בלילה
    יש פעמים שאפילו לאחר שהיא נרדמת ואנחנו לוקחים אותה לערך 2 לשירותים היא עדיין מרטיבה
    וזהו נימאס לי מהכביסות גם עכשיו חורף וכלום לא מתייבשששש

עם בני הגדול(6 וחצי) זה כלל לא היה הוא ניגמל ממש מהר מהרטבת הלילה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

סמדר ריינר
    29/12/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=140 id=link]הרטבת לילה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

שוני
    29/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו