טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
זקוקה מאד לסיוע, יש לי 2 בנות בת 5 וחצי ובת 3וחצי. שתיהן מרטיבות כמעט כל לילה. ניסינו לעשות טבלת התנהגות, עם חץ נייד. בתי הגדולה, הייתה יבשה במשך שבוע שלם, קבלה מתנה שווה מאד - (איפור של גדולים, לבקשתה) וזהו. מאז שבה להרטיבו (למרות שהתחלנו מהתחלה ונתנו לה לבחור מתנה חדשה). בתי הקטנה לא מצליחה להשאר יבשה אפילו לילה אחד למרות שבתחילת גמילתה קמה בלילה לשרותים. גם כאשר אני מעירה אותה לעשות פיפי היא מרטיבה שוב. זהו, נמאס לי מהכביסות. אשמח אם תענו לי. תודה שוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ביתי בת-3 גמוחה כימעט שנה אבל לא מפסיקה לפספס בלילה יש פעמים שאפילו לאחר שהיא נרדמת ואנחנו לוקחים אותה לערך 2 לשירותים היא עדיין מרטיבה וזהו נימאס לי מהכביסות גם עכשיו חורף וכלום לא מתייבשששש
עם בני הגדול(6 וחצי) זה כלל לא היה הוא ניגמל ממש מהר מהרטבת הלילה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד