טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילדה בת שנה וחצי ואני מתקשה להציב לה גבולות ,היא מטפסת על הלול ומתיישבת על הסורג בצורת רכיבה על סוס ומרימה את הידיים. ניסיתי להסביר לה שהיא עלולה ליפול ולקבל מכה , ניסיתי לכעוס עליה אבל כל המבטים הכועסים שלי רק גורמים לה לצחוק ובכל פעם שאני מעט מתרחקת היא שוב מטפסת על הלול וגורמת לי לרוץ אליה חזרה . מה אני עושה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מירי שלום, כשאת מבקשת דבר מה מהילדה והיא לא עושה את צריכה מיד לעשות את הדברים במקומה.
אם אמרת לה לרדת והיא מטפסת, מיד תגשי ותורידי אותה. הרחיקי אותה מהמקום וחזרי ותאמרי שזה מסוכן בהבעת פנים נכונה. זה גיל בו מנסים דברים וכך גם היא. חוקרת את הסביבה. תפקידך הוא לשמור עליה ובמקביל לעזור לה לחקור. כדאי גם לסדר , לפחות את הבית, בצורה בו תחווה מינימום סכנות ותוכל להתהלך בחופשיות.
בהצלחה ובסבלנות,
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד