מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כל הזמן לא ולאשלי03/01/2010
ביתי הגדולה בת שלוש וחצי , עד לפני כמה חודשים הייתה ילדה מאוד טובה ומקשיבה שאפשר לדבר איתה והתה מקשיבה ועושה מה שמבקשים ממנה, לאחרונה כל דבר מלווה בעימות היא אינה מקשיבה לא עושה מה שמבקשים ממנה ומתעלמת. כל דבר שאני מבקשת ממנה לעשות תמיד יש סרוב בהתחלה, היא מוציאה ממני את כל האנרגיות ואני כל הזמן כועסת עלייה באיזה ששהוא מקום בלב( היא מייצרת אנטי נגדה) בנוסף היא מרבה לילל, כל דבר שהיא מבקשת זה ביללות מה שגורם לי להיות עוד יותר כעוסה כלפייה. אני מרגישה שהיחסים בנינו נהרסים וזה מאוד קשה לי , אני לא מוצאת דרך להגיע אליה. יש לציין שיש לה אחות קטנה בת שנה ושלוש מאוד תובענית( אבל גם מאוד חמודה)
שגם דורשת הרבה תשומת לב ורוב הזמן אני לבד איתן כי בעלי עובד הרבה שעות. אני מנסה ליצור איתה גם זמן לבד אבל זה גם לא עוזר בדרך כלל. פעם הרגשתי שאני מחכה שהיא תחזור מהגן והיום זה מאוד לא פשוט ומתסכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין לא קבלתי תשובה , תודה
שלי05/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הזמן לא ולא
סמדר ריינר05/01/2010שלום שלי,
בתך הגיעה לגיל ה"לא לא", בערך בגיל הזה ילדים מתחילים להגיד הרבה לא כדי להגדיר את עצמם ולנסות לחוש יותר עצמאים מול הדעות של ההורים.
כדאי לבחור על מה מתעקשים ועל מה לא, אפשר לברר בחנות הספרים הקרובה האם יש להם את הספר "הדובון לא לא" שמתייחס לגיל הזה, ולהקריא לה, ואפשר להתייחס לדברים קצת בהומור ואפילו לעודד אותה בחלק מההמקרים לעשות דברים בדרך שלה, כי היא כבר ילדה גדולה ורוצה להיות עצמאית. זה עשוי להפחית במידה מסויימת את רמת הקונפליקט בבית.
והכי חשוב כמובן, לא להעלב ולא לקחת אישית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)