קושי בשליפה מהזיכרון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בשליפה מהזיכרון
    ליאת
    05/01/2010

בני בן ה-6 עולה בשנה הבאה לכיתה א, ילד מאוד חכם וסקרן ומאו מאוד רגיש. בשיחה עם הגננת שלו נאמר לי שיש לו פער גדול בין מה שהוא רוצה להגיד למה שקורה בפועל.
    לדוגמא: במפגש הוא רוצה להגיד משהו או לספר ואז פשוט נתקעות לו המילים והוא נעשה איטי.הרעיון נמצא אצלו בראש אך קשה לו להוציא זאת החוצה. עם זאת חשוב לציין כי יש לו אוצר מילים מאוד רחב, והוא ילד שמאוד אוהב לדעת איך כל דבר עובד בקיצור "מדען" קטן.
    העניין הזה מאוד מטריד אותי מאחר וכשזה קורה הילדים חסרי סבלנות וכבר לא מקשיבים לו. כרגע החברה בגן עוד סלחנית אך בביה"ס אני מעריכה שיהיה לו קשה יותר כי שם זה כבר סיפור אחר לגמרי. והם בטח יכנו אותו בשמות ועוד דברים מעין אלו.
    אנא עזרו לי. אפילו אם יש איזו שהיא פעילות שתעזור לו בדרך עקיפה אני מאוד אודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בשליפה מהזיכרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בשליפה

ליאת גרוס
    06/01/2010

לקות בשליפה היא אכן בעייה לא נעימה. אני ממליצה מאד לפנות לקלינאית תקשורת . קלינאית טובה תוכל לעבוד איתו ולהדריך אותך. בהמשך, במידה ויעלו קשיים בתחום הלימודי מומלץ לבצע אבחון פסיכודידקטי או דידקטי על מנת להבין טוב יותר את קשייו ולעלות את מודעות המורים למאפיינים הספציפייםשל בנך ולתת לו התאמות מתאימות כמו הארכת זמן וכו.
    בהצלחה'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו