התעוררות פעוט במהלך הלילה כדי לאכול

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התעוררות פעוט במהלך הלילה כדי לאכול
    ליאת
    06/01/2010

שלום רב,
    בני בן שנה וחצי. במשך למעלה משנה הרגל השינה שלו הוא כזה: כל לילה הוא מתעורר פעם אחת למטרת אוכל (דייסה). הוא נרדם בסביבות 8/9 בערב, ומתעורר כל לילה בשעה אחרת כדי לאכול: לעיתים ב-1/2/3. בדר"כ חוזר מייד לישון בתום האכילה. אם התעוררותו קרובה לבוקר: 4/5 לפנות בוקר, קצת קשה לו לחזור לישון. אני מאד !!!!!!!! רוצה לגמול אותו מהרגל מיותר זה (כך אני רואה זאת). במיוחד נוכח העובדה שאני עתידה לצאת לעבוד והתעוררויות אלה באמצע הלילה מקשות עליי ועל בעלי. כיצד עלי לגשת בכלל לניסיון להפסיק הרגל כה מושרש זה?
    אודה להתייחסותכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנת פעוטות

נעמה סבג שמש
    06/01/2010

שלום ליאת,
    קודם כל, כדאי לבדוק מול טיפת חלב אם בנך אינו זקוק לארוחה אחת לילית. מפאת גילו, אני מניחה שלא, אך יש לבדוק.

יש להאכילו בארוחה טובה לפני השינה, ובכדי לעשות את התהליך בצורה הדרגתית, החליפי את הארוחה במים בתחילה ורק אז תוכלי להוריד גם את זה.

עם הרבה סבלנות והתמדה זה יעבוד.
    במידה ותזדקקי לתמיכה, פני לאיש מקצוע בתחום.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו