טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, בני בן שנה וחצי. במשך למעלה משנה הרגל השינה שלו הוא כזה: כל לילה הוא מתעורר פעם אחת למטרת אוכל (דייסה). הוא נרדם בסביבות 8/9 בערב, ומתעורר כל לילה בשעה אחרת כדי לאכול: לעיתים ב-1/2/3. בדר"כ חוזר מייד לישון בתום האכילה. אם התעוררותו קרובה לבוקר: 4/5 לפנות בוקר, קצת קשה לו לחזור לישון. אני מאד !!!!!!!! רוצה לגמול אותו מהרגל מיותר זה (כך אני רואה זאת). במיוחד נוכח העובדה שאני עתידה לצאת לעבוד והתעוררויות אלה באמצע הלילה מקשות עליי ועל בעלי. כיצד עלי לגשת בכלל לניסיון להפסיק הרגל כה מושרש זה? אודה להתייחסותכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד