מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיי פרידהמיטל06/01/2010
שלום, יש לי שתי בנות אחת בת 4 והשניה בת 1.8 ש'. לבתי בת ה-4 תמיד קשיי פרידה עוד מגיל ינקות. חשבתי שעם הזמן זה יחלוף אך זה הולך ונהיה יותר גרוע. לחוגים היא לא מוכנה ללכת כי היא לא מוכנה להישאר לבד בחוג, אפילו שאני מיידעת אותה שאני ממתינה לה מחוץ לדלת. לחברות היא לא מוכנה ללכת בלעדי, ואפילו מדי פעם יש קשיי פרידה בגן למרות שזוהי השנה השניה שלה באותו הגן. לוקח לה זמן להפתח (אפילו בפני קרובי משפחה - דודים וכו'). לעומת זאת בתי הקטנה חופשייה יותר מדי פעם בתי הגדולה אפילו מקבלת מהקטנה בטחון לעשות דברים ללא פחד.
דעתי שזה פשוט אופי שונה, אבל מאוד הייתי רוצה להקנות לה יותר בטחון עצמי.
אשמח לקבל טיפים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיי פרידה
ליאת גרוס10/01/2010שלום מיטל
ראשית עולות השאלות: האם היא דואגת לך? האם יש לה סיבה לחשוב שלא תחזרי ? האם חוותה בעבר סוג של נטישה ? האם גם לך קשה הפרידה ממנה מאזושהיא סיבה? האם סובלת בגן אחרי שאת הולכת?
במידה והתשובות לשאלות אלו שליליות הייתי מתחילה לפעול באופן הדרגתי אך מאד נחרץ ועקבי בהתמודדות עם פרידה. תתחילי ממשהו קל. תעשי פרידה קצרה.תיפרדי מהר. הבטיחי פרסים על כל הצלחה ולו הקטנה ביותר. התגאי בה על כל הצלחה מול כל המשפחה.
לכי איתה לחברה ואז תלכי לחדר אחר, כמה דקות לאוטו וכו'. אחר כך עשי דרמה מאיך שהסתדרה לבד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)