בחירת בי"ס יסודי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בחירת בי"ס יסודי
    ענת
    07/01/2010

בני עולה בשנה הבאה לכיתה א, ישנן 2 אופציות, בי"ס שכונתי במסלול רגיל או בי"ס קצת יותר רחוק במסלול טבע, מדעים ואומנות. בני הוא ילד מאוד סקרן עם ידע כללי נרחב, ומאוד חברתי. השנה נקלט לגן חובה חדש וצבר המון חברים. כשהצגתי בפניו את האופציות הוא ללא היסוס בחר במסלול המיוחד, ניסיתי להציג את הבעייתיות במסלול המיוחד: אין חברים שהוא מכיר, לומדים עד 4 במקום לשחק בצהרון וכלום לא עניין אותו, הוא מתעקש שזה מה שהוא רוצה וחברים הוא יכיר חדשים. שאלתי, האם זה בכלל נכון לשתף אותו בתהליך או שעליי להחליט בעצמי? האם זה נכון לשלוח אותו לבי"ס ללא חברים ומרוחק מהבית? גם אמרתי לו שלא כולם מתקבלים והוא בכה כנראה שלא הייתי אמורה להגיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת בי"ס יסודי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת בית ספר יסודי

סמדר ריינר
    07/01/2010

שלום ענת,
    טוב שאמרת ו שלא כולם מתקבלים, כי אחרת אם הייתם מנסים והוא לא היה מתקבל אז מה היה קורה?
    נראה לי שקודם כל את צריכה להיות שלמה עם העניין, ואם את לא שלמה אז אין טעם להציע לו בכלל. אחרי שהצעת, הוא מרגיש פיתוי וציפיה ונוצר מצב שקשה לסגת ממנו.
    עדיין את זו שמחליטה, אין כאן נכון ולא נכון, יכול להיות שלבן שלך יש את היכולות למצוא חברים חדשים בקלות, אני לא יודעת, אני לא מכירה אותו.
    אולי כדאי שתבקרי בשני בתי הספר ותתרשמי, תמשיכי להתייעץ עם בני משפחה ועם הורים לילדים שלומדים שם ותנסי להגיע להעדפה מבחינתך, ואז אם תחליטי שכן, תשאלי את הילד אם הוא רוצה, ואם תחליטי שלא, אז זו לא אופציה מבחינתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו