הבת שלי שותקת בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבת שלי שותקת בגן
    דיאנה
    08/01/2010

שלום , בתי בת ה 5 הלכה לגן חדש תרום חובה ובדיוק שבוע לפני הגן נולד לנו תינוק חדש . היא לא מדברת בגן , היא שמחקת עם ילדים , היא משתתפת במשחקים עושה הכל בלי לדבר , פעם אחד היא
    התחילה לדבר ומרוב שימחה כולם התנפלו אליה והיא עוד פעם שותקת , היא יודעת את כל השירים ששרים בגן , כל האותיות שלמדו - הכל!
    לעומת זאת בבית הפה שלה לא נסגר , היא גם הולכת לחוג פעמיים בשבוע ושם היא מדברת רגיל ,
    אני לא יודעת מה לעשות , מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת שלי שותקת בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה ששותקת בגן

סמדר ריינר
    08/01/2010

שלום דיאנה,
    יכול להיות שהגן הוא מסגרת קצת המונית עבורה והיא מתבטאת טוב יותר בקהל מצוצם יותר. לא צריך לדאוג כל כך הרבה, ולתת לה להיפתח בקצב שלה. ראית בעצמך שכשכולם עשו מזה עניין זה סגר אותה, אז לא לעשות עניין. אפשר להציע לגננת לפנות אליה, בתוך קבוצות קטנות קודם כל ואחר כך, רק אחרי שזה הולך טוב לנסות ליד כל הגן., ואם זה לא הולך, לא להציק לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבת שלי שותקת בגן

דיאנה
    11/01/2010

שלום סמדר
    תודה על תגובתך , אני מנסה לתת לה את הזמן שלה , אבל לפעמים נדמה לנו שהיא פשוט צוחקת אלינו , היא מבינה הכל , שאנחנו דואגים וזה
    שאלתי אותה עם היא רוצה לגן אחר , אז היא אמרה שלא ושאם אני אעביר אותה אז גם בגן חדש היא לא תדבר ,
    ניסיתי לחזק אותה ולהגיד לה שהיא יכולה ושהיא חזקה וכבר הסכמנו שהיא תדבר בבוקר באנו לגן והיא מחייכת ושותקת.
    אולי יש לך רעיון איך אפשר לעזור לה , כי אני לא מבינה איך ילדה שכל כך אוהבת לדבר יושבת 8 שעות בגן ושותקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה ששותקת

סמדר ריינר
    11/01/2010

שלום דיאנה,
    נשמע לי שאת קצת לקוחת את זה כמו עלבון כאילו הבת שלך עושה לך דווקא, ואולי זה כבר קצת נהיה ככה. ככל שאת לוחצת על זה את מחמירה אתך המצב. תנסי להרפות. זו הבחירה שלה כרגע, היא לא מרגישה שיש בו בעיה ולכן אין לה אינטרס להפסיק את זה אלא דווקא להמשיך כי היא מרגישה שמכריחים אותה וזה לא נעים לה. תניחי לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבת שלי שותקת בגן

דיאנה
    15/01/2010

שלןם סמדר

לבת שלי יש בסוף החודש יום הולדת בת 5 , לפני כחודשיים אמרתי לה שאם היא לא תתחיל לדבר אז אני לא עושה לה מסיבה וגם לא חוגגת בגן , שום מתנות - כלום . וזה נורא כואב לי שלא תיהיה לה מסיבה , האם עשיתי נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת ששותקת בגן

סמדר ריינר
    15/01/2010

שלום דיאנה,
    לא, לא עשית נכון. אני ממליצה לך שוב להפסיק ללחוץ על הילדה את רק מחמירה את המצב שלה.
    מעבר לזה שבעונש כזה את פוגעת בה בצורה קשה ביותר, זה לא שווה את זה.
    נראה לי שגם את במצוקה לא פשוטה. לא יכול להיות שגם לא נעים לך להיות במצב שבו בחגיגת יום ההולדת שלה הילדה שלך תשתוק, ובמקום יום שמח זה יהיה עבורך יום מכאיב.
    אני ממליצה לך בחום לפנות להדרכת הורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות רגשיות

ריקי
    13/01/2010

שלום רב, נא התייחסו לפנייתי....תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבת שלי שותקת בגן

דיאנה
    15/01/2010

שלום ריקי

האם יש לך משהוא להמליץ לי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו